Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka ostavila dečaka (8) i devojčicu (6) same, otišla na kristarenje: Policija u stanu zatekla užasan prizor

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšinica iz zgrade se obratila policiji i prijavila slučaj jer je bila zabrinuta za zdravlje dece

  • 3
Lakesha Woods Williams Foto: Harris County Constable Precinct 5

Majka iz Hjustona, Lejkša Vilijams (29), uhapšena je zbog napuštanja dece sa namerom da se vrati i to sve zbog putovanja kruzerom.

Lejkšu su komšije videle 4. aprila kako sa prtljagom odlazi iz porodičnog doma, ali, nikad nisu videli da se vratila kući.

Komšinica iz zgrade se obratila policiji i prijavila slučaj jer je bila zabrinuta za zdravlje dece.

Policija je izašla na teren i proverila stanje mališana u utorak, pet dana nakon što im je majka navodno otišla, i zatekli su dečaka (8) i devojčicu (6) potpuno same.

Kako je navedeno u žalbi, stan je bio u potpunom rasulu, svuda je bilo razbacano smeće i hrana i osećao se veoma jak urina. Deca su rekla da ih je "majka napustila" i rekla im "da ide na odmor na krstarenje, ali da ne znaju kada će se vratiti".

Od tada, navodi se u pritužbi, nije izgledalo da je bilo koja odrasla osoba nadgledala decu. Vilijamsova je za to vreme navodno koristila video kameru da bi gledala i razgovarala sa decom, a dečak je imao telefon kojim joj je slao poruke, navodi se u pritužbi.

"Ova deca su definitivno ostavljena bez nadzora na mnogo dana i dovedena su u ozbiljnu opasnost", rekao je Kigan Čajlders, glavni tužilac 209. okružnog suda, za Hjustonsku ABC stanicu KTRK.

Agent Službe za zaštitu dece reagovao je na licu mesta kako bi se uverio da su deca dobrog zdravlja i da su puštena na čuvanje kod tetke, navodi se u pritužbi.

Policajci su pokušali da kontaktiraju Vilijamsovu kako bi ona odgovorila na sve "ali ona nije sarađivala i menjala je svoju priču o tome gde se nalazi", navodi se u žalbi.

Vilijamsova je uhapšena u četvrtak i trebalo bi da se pojavi pred sudom u ponedeljak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    15. april 2024 | 17:43

    Vrijeme u kojem su roditelji najveci neprijatelji svoje djece. Vrijeme dje majke ubijaju, napustaju , zapostavljaju svoju djecu. Vrijeme u kome je instagram i drustvene mreze vaznije od rodjene djece . Zadnja vremena

  • ABV

    15. april 2024 | 18:07

    Žena, majka, kraljica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA