Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeziv zločin: Dečak (16) čuvao rođake od 5 i 7 godina, muškarac upao u stan i izrešetao ga

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak je u stabilnom stanju, a još niko nije uhapšen, policija za sada ne zna ni motiv ovog jezivog napada, ali se uzda u snimke nadzornih kamera

  • 0
Filadelfija, policija Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Dečak star 16 godina upucan je više puta dok je otvarao vrata, dok je dvoje mlađe dece koja su spavala u stanu srećom izbeglo povrede, saopštila je policija Filadelfije, javlja ABC News.

Napadač je došao do vrata oko 23.53 u ponedeljak, a kada je 16-godišnjak otvorio, "najmanje jedan muškarac je ušao u stan i ispalio šest metaka, pogodivši 16-godišnjaka u stomak i ruku," rekao je šef policije iz Filadelfije, detektiv Skot Smol.

Tinejdžer je u stabilnom stanju, saopštila je policija.

Dvoje dece, uzrasta od 5 i 7 godina, bilo je u kući u tom trenutku, ali su mališani izbegli kišu metaka, rekao je Smol. Ranjeni dečak je čuvao svoje dve mlađe rođake, prema izveštaju filadelfijske stanice WPVI.

"Veoma smo, veoma srećni što ta dvojica dečaka, uzrasta od 5 i 7 godina, nisu pogođena, jer su tu ispaljeni hici," rekao je Smol.

"U dnevnoj sobi ima više rupa od metaka blizu mesta gde su ta deca spavala na kauču", dodao je detektiv.

Za sada niko nije uhapšen, niti je pronađeno oružje kojim je izvršen napad, dodaje se u saopštenju policije.

Policija je saopštila da će proveriti snimke sa kamera oko kompleksa i unutrašnjosti hodnika zgrade u nadi da će dobiti opis napadača.

"Srećom, postoje kamere unutar stambenog kompleksa, u hodnicima i kod jednog od ulaza, kao i spoljašnje nadzorne kamere," rekao je Smol.

Istražni organi još ne znaju zašto je do[lo do napada, kao niti ko je bio meta, odnosno ybog ;ega je do[lo do pucnjave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA