Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovako je uhapšen osumnjičeni za jezivo ubistvo svoje devojke i njene ćerke: "Pokrili smo svaki centimetar"

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Policajci iz okruga Hilsborou na Floridi uhapsili su muškarca osumnjičenog za ubistvo žene i deteta u Doveru

  • 0
Hapšenje Foto: Shutterstock

Anhel Gabriel Kuz-Čok optužen je da je nožem ubio ženu i dete u sredu u kući na Sumner Roadu, saopštili su policajci, javlja Tampa Bay Times.

Policajci iz okruga Hilsborou na Floridi u četvrtak su uhvatili čoveka koji je, kako tvrde, izbo nožem ženu i njenu maloletnu ćerku u Doveru dan ranije. Portaga za njim trajala je oko 18 sati.

Nakon napora u potrazi koji su počeli u sredu uveče i trajali do četvrtka ujutru, Anhel Gabriel Kuz-Čok (31), uhapšen je oko tri kilometra od kuće u kojoj je, kako su rekli policajci, ubio svoju devojku, 36-godišnju Amaliju Kok Čok de Pep, i njenu ćerku od 4 godine, Estrelju Anastasiju Pek Kok. On se suočava sa dve optužbe za ubistvo prvog stepena.

Kuz-Čok je pobegao iz kuće u Ulici Samner nakon ubistava, rekao je šerif Čad Kronister na konferenciji za novinare na licu mesta u sredu uveče. Rekao je da su policajci zamolili stanovnike u okolini da zaključaju vrata i ostanu u svojim domovima dok traje potraga.

Kasnije su detektivi dobili nalog za hapšenje Kuz-Čoka. Policija je oko podneva objavila da je uhvaćen.

"Ovaj ubica sada će se suočiti sa punom težinom krivičnog pravosuđa zbog ovih gnusnih i odvratnih ubistava koja je počinio protiv ove dve nevine žrtve", rekao je Kronister u četvrtak na konferenciji za novinare u blizini mesta zločina.

Policajci veruju da su ubistva počinjena oko 15.40 časova u sredu, kada je jedan komšija čuo ženski krik. Komšija nije pozvao policiju jer to nije bilo neuobičajeno, rekao je Kronister. Cimer je došao kući oko 17.30 časova, pronašao žrtve i pozvao hitne službe.

Policajci su pronašli telo žene u dvorištu kuće, a zatim su ušli u kuću i tamo otkrili telo njene ćerke, rekao je Kronister. Na početku istarge se prvo mislilo se da su žena i devojčica pretučene na smrt, ali je Kronister rekao u četvrtak da je kasnije pokazalo da su ubodene nožem.

Istražni organi veruju da je Kuz-Čok pobegao kroz obližnja polja jagoda i ušao u šumu nakon ubistava. Šerifova kancelarija koristila je helikopter i jedinice sa službenim psima u potrazi za njim, rekao je Kronister.

"Nije imao gde da pobegne", rekao je Kronister. "Nije bilo ni kvadratnog centimetra... koji nismo pokrili."

Nakon prvog poziva, šerifova kancelarija postavila je tri kilometara dugu ogradu oko mesta zločina, rekao je Kronister.

U četvrtak je jedan policajac primetio čoveka koji liči na Kuz-Čoka kako napušta objekat koji izgleda kao napuštena štala.

U jednom trenutku, Kaz-Čoka je skinuo jaknu koju je policijski pas držao u čeljustima. Policajci su ga pratili i uhapsili.

Kronister je rekao da je Kuz-Čok policajcima rekao da ga je pas ugrizao u zadnji deo glave, ali da se ne čini da je povređen.

Kuz-Čok je priznao oba ubistva u razgovoru sa detektivima nakon hapšenja.

Kronister je rekao da je Kuz-Čok bio u romantičnoj vezi sa ženom. Istražni organi su prvobitno mislili da je devojčica njegova kćerka, ali su kasnije utvrdili da nisu u srodstvu i da je otac devojčice u Gvatemali.

Kronister je rekao da su ljudi koji poznaju Kuz-Čok rekli istražiteljima da ih je pozvao nakon ubistava, ali su odbili da mu pomognu.

Pogledajte kako je uhapšen osumnjiče ni za ova monstruozna ubistva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA