Vreme čitanja: oko 1 min.

Učiteljica monstrum silovala učenika na dan mature: Slala mu eksplicitne fotografije, policija otkrila detalje

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovoj ženi sada preti čeitiri godine zatvora

  • 2
Michelle Christine Solis Foto: Butte County Superior Court, Twitter/Michelle Solis

Udata majka dvoje dece zgrozila je gradić kod Sakramenta. Uhapšena je nakon što su počele da kruže njene fotografije koje su pronašli kod učenika (14). Ovoj ženi sada preti čeitiri godine zatvora.

Mišel Kristin Solis (46) poslednja je u nizu predatorki koje su uhapsili u američkim školama. Priznala je sve na suđenju u slučaju u kojem je silovala dečaka (14) na dan njegove mature, prenosi New York Post.

Uhapsili su je pred kraj prošle godine u jednoj kalifornijskoj školi. Prema optužnici, učiteljica se spetljala s učenikom (14) nekoliko nedelja pre njegove mature.

Nakon toga mu je poslala četiri eksplicitne fotografije i našla se s njim u učionici. Zaključala je vrata. Priznala je da je imala odnos s njim.

Za sve se saznalo kad su počele kružiti njene fotografije u gradiću udaljenom oko 50 kilometara od Sakramenta u oktobru 2023. godine. Istražitelji su pronašli izvor fotografija i krenuli da otkrivaju jezive detalje.

Samo dva meseca nakon jezivog zločina Solis je uhapšena, udata majka dvoje dece, tako što su došli do dečaka i njegovog mobilnog na kojem su bile fotografije. Uhapšena je u novembru iste godine.

Platila je 15 hiljada dolara jamčevine da se brani sa slobode. Upisana je u registar seksualnih prestupnika, a presuda joj je 6. juna. Preti joj do četiri godine zatvora.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    27. april 2024 | 09:14

    Ne kontam.

  • Zemlja dembelija 🎃

    27. april 2024 | 18:51

    Pa vala i jeste monstrum.To oni osude samo ono kao da bi se oprali pred svetom.Jadno dete, imaće noćne more i psihičke posledice. Neće da bude za čudjenje ako kroz par godina u kišnoj noći se slomi ko vaza, nešto mu kvrcne u trenucima samoće i udje u neku prodavnicu da isprangija ljude . Ili postane serijski ubica.Još kakav grob bez šminke, pravi crackhead🫣😆i ne čudi to je proizvod demonkrata i libtarda,gde god su ti bolesnici ,tu je i Bog digo ruke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA