Vreme čitanja: oko 1 min.

Izrael spreman da razmotri efikasan kraj rata u Pojasu Gaze

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Visoki izraelski zvaničnik rekao je da Izrael još "nije pristao na kraj rata" i naglasio da su lažni izveštaji u kojima se navodi suprotno

  • 0
Izrael Hamas  zastave Foto: Shutterstock/BERK CAN

Izrael je spreman da razmotri efikasan kraj rata u Pojasu Gaze, izjavio je danas neimenovani visoki izraelski zvaničnik za info-portal na hebrejskom jeziku Vala njuz.

"Nadamo se da je ono što smo ponudili dovoljno da Hamas uđe u ozbiljne pregovore. Nadamo se da će shvatiti da smo mi ozbiljni u vezi sa dogovorom, a mi to jesmo. Moraju da shvate da ako se prva faza sprovede, moći ćemo da napredujemo ka sledećim fazama i dođemo do kraja rata", rekao je neimenovani izraelski zvaničnik, prenosi Tajms of Izrael.

Ranije je info-portal Vala njuz preneo da je Izrael spreman da razgovara o "obnavljanju produženog mira" u Pojasu Gaze i mogućnosti da se žitelji Pojasa Gaze vrate svojim kućama.

Visoki izraelski zvaničnik rekao je da Izrael još "nije pristao na kraj rata" i naglasio da su lažni izveštaji u kojima se navodi suprotno.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA