≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pucnjava u tržnom centru u Džordžiji, traga se za napadačem

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žrtva se sama odvezla do lokalne bolnice

  • 0
Džordžija policija Foto: Tanjug/AP

Šerifski ured okruga Ričmond u Džordžiji potvrdio je da je jedna osoba upucana u prodavnici Dillard's u tržnom centru Augusta Mall, javlja The Augusta Chronicle.

Malo posle 13.40 časova, zamenici šerifa okruga Ričmond odgovorili su na poziv o pucnjavi u prodavnici Dillard's, prema saopštenju za medije koje je izdao šerifski ured.

Kada su zamenici stigli, rečeno im je da je osumnjičeni pobegao sa lica mesta, a žrtva je otišla pre nego što su oni stigli, prema saopštenju.

Kasnije su zamenici saznali da se žrtva sama odvezla do lokalne bolnice,

Tržni centar Augusta Mall ostao je zatvoren u nedelju, ali se očekivalo da će nastaviti sa redovnim radnim vremenom u ponedeljak.

Reporter Augusta Chronicle-a na licu mesta svedočio je kako ljudi izlaze iz tržnog centra oko 13.45 časova po lokalnom vremenu. Nekoliko minuta kasnije, na lice mesta stiglo je gotovo deset policijskih automobila, dva saniteta i tri SUV-a hitnih službi.

Radnica u prodavnici Dillard's rekla je da se sakrila iza pulta kada je čula da je došlo do pucnjave unutar prodavnice. Više zaposlenih reklo je da su se sakrili u kupatilu.

Tim za odnose sa medijima Dillard's-a nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA