Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžerka se videla s momkom kog je upoznala onlajn: Tri nedelje kasnije njeno raskomadano telo našli u reci

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oduzet mi je deo mene zbog ovoga što je to čudovište uradilo", rekla je sestra bliznakinja Šeril Tarner

  • 1
Ubistvo, Sheryl Turner, Anthony Pierce Holland Foto:Catahoula Parish Sheriff's Office

Šeril Tarner (19) iz Luizijane preminula je nakon što ju je raskomadao muškarac kojeg je upoznala na društvenim mrežama gde su se upoznali i upustili u romansu preko tekstualnih poruka.

Sada, porodica želi da dostojno sahrani svog člana porodice zbog čega je njena sestra pokrenula onlajn kampanju za prikupljanje sredstava za ubijenu bliznakinju.

"Oduzet mi je deo mene zbog ovoga što je to čudovište uradilo", rekla je sestra bliznakinja Šeril Tarner, prenose američki mediji.

Šeril je Entonija Pirsa Holanda (29) upoznala u decembru prošle godine na mrežama i poželela da njihova ljubav "zaživi" i uživo. Nije ni slutila da kada se uputila na upoznavanje sa momkom zapravo ide direktno u smrt!

Ubistvo, Sheryl Turner, Anthony Pierce Holland Foto: Gofundme

Roditelji su 3. januara prijavili nestanak svoje ćerke koja je pronađena tri nedelje kasnije.

Istražitelji još uvek nemaju detalje o tome šta se tačno dogodilo na mestu zločina ali iz saopštenja koje je objavljeno jasno se vidi da je 24. januara iz reke Uačita izvučen gornji deo tela, dok glava, ruke i noge još uvek nedostaju.

Na mestu zločina je pronađen i DNK uzorak koji je istržitelje odveo do Šeril Tarner, a kada su se povezali na žrtvin telefon otkrili su i ime ubice.

Ubrzo nakon hapšenja, Entoni je priznao da je ubio i raskomadao 19-godišnju Šeril, a u kući ubice su pronađeni i tragovi koji govore u prilog nasilnom zločinu.

Entoni Pirs Holand se sada nalazi u popravnom centru u Uačiti čekajući suđenje za ubistvo. Takođe, on će se potencijalno suočiti sa smrtnom kaznom u Luizijani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA