≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena koja je mrtvog ujaka dovela u banku optužena za ubistvo iz nehata: Tvrdi da je bio živ kada su ušli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Erika, inače majka šestoro dece, nalazi se u pritvoru i na teret joj se stavlja ubistvo iz nehata, skrnavljenje leša i pokušaj krađe

  • 2

Erika de Souza, koja je telo njenog ujaka donela u brazilsku banku u želji da dobije kredit je uhapšena i optužena za ubistvo iz nehata.

Policija Rio de Žaneira je saopštila da je žena želela da podigne 3.250 dolara iz banke 16. aprila.

"Ona je znala da je čovek mrtav, pošto se na snimku vidi da je čoveku glava spuštena dok čekaju na šalteru. Međutim, neposredno pre ulaska, ona ga drži za vrat tako da on ima podignutu glavu, simulirajući da je živ", rekao je šef civilne policije Fabio Souza u svojim nalazima do kojih je došla TV Globo.

Erika, inače majka šestoro dece, nalazi se u pritvoru i na teret joj se stavlja ubistvo iz nehata, skrnavljenje leša i pokušaj krađe.

Ona je nakon hapšenja policiji rekla da je njen ujak bio živ kada su ušli u banku. Za sebe je rekla da mu je rođaka i negovateljica.

Službenik banke je inače počeo da snima kada mu je sve postalo sumnjivo. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je rekao da je čovek mrtav nekoliko sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA