Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljiljina smrt napokon će biti razrešena, pronađen trag koji vodi do ubice?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prema izveštaju obdukcije u Ljiljaninom telu je pronađen aspirin, nigde nije bilo podataka da je uzimala neki drugi lek

  • 0
Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Liliana Resinovich

U telu Ljiljane Resinović, koja je nestala iz svog doma u Trstu 14. decembra 2021. godine, a kasnije je otkriveno da je mrtva, pronađen je lek koji je u redovnoj upotrebi ali, ukoliko se pretera sa dozom, može dovesti do ozbiljnih posledica.

Iako rezultati obdukcije nisu pokazali ništa što bi moglo da pomogne u razrešenju ovog ubistva, sada se pojavila informacija da je tokom analize došlo do greške i da je u Ljiljinom telu pronađen mesalazin.

Naime, u Ljiljinom telu je otkriven molekul koji se koristi za istoimeni lek za lečenje inflamatornih bolesti creva kao što su Kronova bolest ili ulcerozni kolitis.

Međutim, on može imati ozbiljne nuspojave koje mogu uključivati perikarditis, probleme sa jetrom i bubrezima, ali nije mogao da je ubije, prenose italijanski mediji.

Prema izveštaju obudkcije, u Ljiljaninom telu je pronađen aspirin, nigde nije bilo podataka da je uzimala neki drugi lek.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Sebastiano Visintin

Ovaj podatak stvorio je nove sumnje oko toga da li je Ljiljana imala kontakt sa nekim ko konzumira lek mesalazin i gde je bila naposredno pre smrti.

Podsetimo, Ljiljana Resinović pronađena je mrtva 5. januara 2022. godine u Trstu nakon intezivne potrage, a detalji o ovom svirepom zločinu još uvek su nepoznanica. Nedavno je procurela vest da je neposredno pre smrti imala aferu sa prijateljem Klaudijem Sterpinom sa kojim je čak i bila trudna, o čemu se oglasila i njena rođaka Silvija.

Prema poslednjim informacijama, njen muž Sebastijan Visintin (63) je rekao trećoj osobi da je u periodu između 1991. i 1993. godine bio sa Ljiljanom da abortita dete koje je začela sa Klaudijem, muškarcu kog voli od detinjstva i sa kojim se intezivno družila sve ove godine.

Ljiljana Rešinović Foto: Facebook/Sebastiano Visintin

Međutim, sve su to bile spekulacije jer Sebastijan nije toj osobi rekao čije je dete bilo, da li je njegovo ili od nekog drugog.

"Uvereni smo da Sebastijan nije znao šta se dešava između Ljijane i Klaudija, a ova uverenja o abortusu pokazuju da je sve godine sumnjao u njenu ljubav i ljubav između Ljilje i Klaudija. Zbog toga mu ne verujemo mnogo u vezi sa njegovim verzijama oko nestanka, on je više puta svedočio pa poricao", rekla je Silvija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA