Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubistvo, droga i silovanje: Ovo su trojica Albanaca koje engleska policija želi što pre da uhapsi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljene fotografije prikazuju osobe sa liste najtraženijih od strane Južnojorkširske policije

  • 3
Najtraženiji Albanci kriminalci u Britaniji Foto: South Yorkshire Police

Strani mediji pišu da se ovi ljudi traže jer se veruje da imaju važne informacije povezane sa krivičnim delima uključujući ubistvo, trgovinu drogom i silovanje, prenosi VoxNews.

Neki od njih su već godinama traženi od strane policije kako bi pomogli da se reše ozbiljni slučajevi.

Reč je o Mateu Čeli i Eljasu Čeli. Detektivi koji istražuju ubistvo Armenda Džike u Šefildu u maju 2021. godine traže pomoć u pronalaženju dva brata koji su osumnjičeni za smrt Armenda.

Eljaso Cela (28) i njegov brat Mateo (26) traže se od strane policije, dok istraga ovog ubistva još uvek traje. Armendi je uboden u Šefildu 13. maja 2021. godine, nakon konfrontacije na putu Erl Maršal Roud u Berngrejvu.

Najtraženiji Albanci kriminalci u Britaniji Foto: South Yorkshire Police

Armendi (22) je prevezen u bolnicu, ali nije preživeo povrede. Veruje se da Eljaso takođe koristi pseudonim Ilijazi i moguće je da njegov brat Mateo takođe koristi drugo ime.

Ove fotografije su najnovije slike i veruje se da su snimljene oko 2021. godine. Policija je saopštila da su oba brata poznata i često posećuju područja Šefilda i Roterhema.

Najtraženiji Albanci kriminalci u Britaniji - Klevis Dželaj Klevis Dželaj Foto: South Yorkshire Police

Takođe, policijski službenici u Šefildu apeluju za pomoć u pronalaženju traženog Klevisa Dželaja. Dvadesetosmogodišnji muškarac traži se zbog krivičnih dela, proganjanja i uznemiravanja koja su se dogodila između 11. juna 2021. i marta 2022. godine.

Službenici su sproveli dodatne istrage, uključujući saradnju s drugim snagama i agencijama širom zemlje i sada traže pomoć javnosti kako bi ga pronašli.

Opisan je kao osoba sa tamnosmeđom kosom, tetovažama na grudima i da govori albanskim jezikom.

Veruje se da je boravio u područjima Notingemšira, Zapadnog Midlenda, Lestera i Londona. Mogao je da putuje van područja Južnog Jorkšira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    8. maj 2024 | 06:07

    VRLO BRZO SU I ENGLEZI UVIDELI KO SU ALBANCI....KRIMOSI..NARKO DILERI..UBICE.....ETO VAM IH PA SADA I VI MALO DA VIDITE KSKO JE SA NJIMA

  • Гаргамел

    8. maj 2024 | 11:42

    Та иста Британија и цео западни свет су овакве монструме у СРЈ називали борцима за људска права ... деци Енглеза желим да прођу као српска деца коју су силовали, сакатили и клали браћа Мазреку!!!

  • Гаргамел

    8. maj 2024 | 11:41

    Та иста Британија и цео западни свет су овакве монструме у СРЈ називали борцима за људска права...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA