Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena pala sa ziplajna i poginula, sestričine snimile tragediju: Horor u Italiji

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Ghizlane Moutahir Foto: Privatna arhiva

Žena stara 41 godinu izgubila je život zbog pucanja kaiševa koji su je držali na ziplajnu s kog je klizila u parku Bito na severu Italije, piše VoxNews.

Gizlan Mutahir (41) je preminula nakon pada sa visine od 20 metara blizu jezera Komo, u Italiji.

Prema izveštajima, 41-godišnja žena bila je pri dnu svog brzog spusta dužine 1,5 km, ali su svedoci rekli da je počela da ima probleme, a zatim je spala sa kaiševa koji su je držali.

Grupe lekara su hitno pritekle da joj pruže prvu pomoć na licu mesta, ali nije bilo moguće spasiti je. Tužilaštvo je saopštilo da je otvorilo istragu.

Dve sestrične Mutahirove, koje su upravo završile svoj spust na istoj liniji, snimale su svoju tetku kako klizi brzinom od oko 100 km/h. Takođe, stotine ljudi su bile juče u parku "Fly Emotion", otvorenom 2011. godine, koji je jedna od glavnih turističkih atrakcija ovog područja.

Ziplajn je jedna od najposećenijih atrakcija u dolini koja obuhvata Albaredo, San Marko i Bemu. Mutahirova je putovala na deonici između Albareda i Beme, i skoro je stigla do cilja kada se desio fatalni pad.

"Istrage su otkrile da je Mutahirova stala kratko pre nego što je stigla do kraja ziplajna, kada je počela da se pomera i noge su joj bile izvan linije. To je uzrokovalo da izgubi ravnotežu i padne s uređaja koji je držala, te je umrla na licu mesta."

"Takođe je moguće da je imala napad panike ili neki neočekivani medicinski problem, i čekamo rezultate obdukcije", saopštila je policija.

Mutahir je marokanskog porekla i živela je u susednom gradu Sant'Anđelo Lodiđiano. Došla je sa porodicom u park dok je njen suprug Mišel hitno došao kada je saznao za nesreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA