Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam bila sestričini na sahrani, nisu me zvali": Ispovest Almine sestre koja se s decom bacila u Bojanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tela Alme i njeno troje dece izvučena su iz Bojane

  • 3

Sestra Alme Arazi, koja je sa troje dece skočila u Bojanu, ispričala je u bolnoj ispovesti kako je izgledao njen brak sa Ergisom.

Genta je rekla da su Ergis i Alma bili u lošim odnosima zbog njene ljubomore jer ju je stalno varao.

Ona se takođe osvrnula i na navode da je njena sestra bila u depresiji, koje je okarakterisala kao klevetu.

"Moja sestra je uvek imala problem sa mužem zbog ljubomore. U početku su bili srećni, ali je ta sreća prekinuta kada je počeo da je vara. Alma je od kuće otišla najmanje osam puta i uvek je dolazila kod mene. Almina svekrva mi je rekla da je ona kriva jer mu je proveravala telefon i da je njega to ljutilo", rekla je Almina sestra.

Genta je zatim ispričala detalje iz njihovog života.

"Vređao ju je, pljunuo joj je u lice. Sve slike imam u telefonu. Moja sestra mi je rekla da ih sačuvam. Imam i njegove fotografije sa tom devojkom u autu", rekla je ona.

Almina sestra je zatim ispričala i da deci nije donosio hranu.

"Sestra mi je pričala da su se snalazili sa onim što imaju u stanu. Za to vreme on je sa devojkama ručao i večerao po kafanama", ispričala je ona.

Alma A., Skadar Foto: Facebook/Privatna arhiva

Ona kaže da su laži da je njena sestra pila lekove protiv depresije.

"To su laži, moja sestra je bila divna žena i savršena majka. Svakodnevno je brinula o deci. Da je bila mentalno nestabilna, ne bi brinula o njima. Poštovali su je svi u komšiluku", rekla je ona.

Njena sestričina sahranjena je juče, a Genta kaže da nije prisustvovala sahrani.

"Moju sestru ćemo sahraniti u Draču. Da on nije bio sa tom devojkom moja sestra i nejna deca bi bili živi. Nisam bila na sestričinoj sahrani. Nisam u kontaktu sa njihovom porodicom, nisma ni bila pozvana na sahranu", rekla je ona u suzama.

Podsetimo, albanski mediji su preneli da je Almino telo izvučeno iz reke Bojane.

Tokom jutarnjih sati pronađeno je telo njenog četvorogodišnjeg sina, dok su juče pronašli telo njene osmogodišnje ćerke. Beživotno telo najstarije devojčice (9) pronađeno je još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje samoubistva.

On je danas priveden u tužilaštvo i čeka se odluka o određivanju pritvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    8. maj 2024 | 06:40

    Razlog je svakako postojao ali ovo nije bio način za rešavanje problema,ženo draga

  • Shampita

    8. maj 2024 | 09:24

    To što neko nekoga vara nije razlog za ovako nešto.U tim situacijama se okrećete i odlazite od emotivnog partnera koji vas ne zaslužuje a ne ubijate sebe i decu. Šta god da je uradio on ne može biti odgovoran za ovako nešto. Nije je on gurnuo u reku već je sama donela tu odluku, delimično jer je bila psihički nestabilna, delimično jer nije videla izlaz iz situacije, delimično jer je bila emotivno povređena a ima i toga da je htela tim poslednjim činom da nanese bol osobi koju je za sve krivila-mužu time što će mu ubiti decu.Ima još prevarenih muškaraca i žena ali ne ubijaju svoju decu.Strašno je da je najstarija devojčica već bila velika i da je zasigurno znala šta je čeka pre skoka. Ne mogu da zamislim taj užas u duši deteta koje zna da ide u smrt.

  • Ups

    8. maj 2024 | 10:21

    Zove se na rodjendan, zabavu ali ne i na sahranu, boze koja glupost!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA