Vreme čitanja: oko 1 min.

Trampov najmlađi sin Baron ulazi u političku arenu: Biće delegat na stranačkoj konvenciji

O. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baron i druga dva Trampova sina Donald Tramp Mlađi i Erik Tramp, biće stranački delegati sa Floride, gde se Tramp odselio nakon napuštanja Bele kuće

  • 0
Baron Tramp, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Iako još nije položio maturu i završio srednju školu, Baron Tramp, najmlađi sin Donalda Trampa, bivšeg predsednika Sjedinjenih Država, ulazi u političku arenu. Naime, kako prenosi "Politico.eu", Baron Tramp (18) izabran je za delegata Republikanske stranke na nacionalnoj konvenciji.

Baron i druga dva Trampova sina Donald Tramp Mlađi i Erik Tramp, biće stranački delegati sa Floride, gde se Tramp odselio nakon napuštanja Bele kuće. Zanimljivo je da je za delegata izabrana i Trampova mlađa ćerka Tifani Tramp Bouls kao i njen suprug Majkl.

"Baron je veoma zainteresovan za politički proces naše nacije", rekao je neimenovani zvaničnik iz Trampove kampanje.

Baron koji je poslednjh godina veoma porastao, a koga je majka Melanija uspešno držala po strani, našao se nedavno u centru pažnje javnosti kada se Donald Tramp požalio da mu sudija Huan Mečan neće dozvoliti da prisustvuje njegovoj maturi, odnosni ceremoniji dodeli diplome.

Međutim, sudija Mečan, je kako je Telegraf.rs preneo, dozvolio Trampu da odsustvuje sa suđenja i prisustvuje ceremoniji, koja će biti održana naredne nedelje u Oksbridž Akademiji u predgrađu Palm Biča. Baron još nije objavio kakvi su mu planovi nakon diplomiranja.

Delegati Republikanske stranke učestvovaće na nacionalnoj konvenciji koja će biti održana u Milvokiju u julu.

Ivanka Tramp je jedina od Trampovih petoro dece koja se drži van politike nakon što je bila njegov viši savetnik tokom četvorogodišnjeg mandata u Beloj kući. Poput ostalih braće i sestara i ona se preselila na Floridu.

Poslednja istraživanja javnog mnjenja pokazuju da Tramp vodi ispred Džozefa Bajdena na Floridi sa više od deset procentnih poena. On je pobeđivao na izborima u ovoj državi 2016. i 2020.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA