≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jezivi snimci nakon likvidacije Albanca u Atini: Katarina bila sva u krvi, ubice žrtvi "obezbedile" parking

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubice su parkirale motor na jednom parking mestu, a kada su videla da Brahimi nailazi, isparkirali su se i on je tu stao

  • 1
grcka policija Foto: Shutterstock.

Dvojica muškaraca, koji se sumnjiče da su u četvrtak uveče likvidirali Albanca Roana Brahimija u predgrađu Atine, prethodno su žrtvi "obezbedile parking".

Brahimi je ubijen u večernjim satima dok je sa njim u kolima bila njegova vanbračna supruga Katarina Beko. Oni su u vozilu čekali svog sedmogodišnjeg sina, koji se igrao u obližnjem parku. Navodno je mališan video oca svog u krvi i vrištao.

Preliminarna istraga je pokazala da je ubistvo Brahimija, koji je poznat u kriminalnim i policijskim krugovima u Albaniji, od ranije planirana.

Veruje se da su ubice motociklom zauzele jedno parking mesto, očekujući Brahimijev dolazak. Kada su ugledali njegov automobil, motociklom su se udaljili, a Brahimi je stao baš na njihovo mesto. Ubrzo su se oni vratili, i kroz delimično otvoren prozor ispalili su više hitaca u Albanca, dok je Katarina vrištala.

Mediji pišu da je Katarina nakratko izgubila svest dok je izlazila iz vozila sva krvava. Brahimi je navodno pogođen u glavu i vrat.

Veruje se da su ubice duže vreme pratile Katarinu i sedmogodišnjeg dečaka kojeg je dobila u vanbračnoj vezi sa Brahimijem, koji se već duže vreme skrivao u Dubaiju. Navodno je došao u Grčku za uskršnje praznike, kada su rešili da ga likvidiraju.

"Njegov prozor je bio malo otvoren, tuda su pucali. Čekali smo dete da dođe, kada su oni stali motorom i upucali ga", navodno je rekla Katarina inspektorima.

Brahimi je, prema navodima medija, već duže vreme bio u Dubaiju, a nakon što je ušao u ozbiljne sukobe sa kriminalnim bandama u Albaniji. Navodno je boravio u više zemalja pre nego što je stigao u Grčku.

Mediji navode i da u Albaniji ima suprugu i dvoje dece.

Pišu i da je Brahimi bio poznat i kao Sidorel Prendi, te da su ga prijatelji zvali Sidi. Navode da je 2014. jedan od njegovih ujaka ubijen, a drugi teško ranjen u napadu. Četiri godine kasnije Brahimi je uhapšen u Leži, a policija je tada kod njega pronašla municiju, devize, ali i nakit koji je najverovatnije ukraden.

Pre četiri godine kafana njegovog oca se našla na meti. U decembru 2020. godine nepoznate osobe izrešetale kafanu i samo pukom srećom niko nije bio povređen. Naredne godine za Brahijem je izdata poternica zbog napada u jednom baru. Tada je Brahimi sa još dvojicom pajtosa uleteo u lokal naoružan kalašnjikovima i tražili su vlasnika.

Veruje se i da je Brahimi bio umešan u dve likvidacije na području Albanije, koje su se odigrale u leto 2022. Tada je ubijen rođak Ervisa Martinaja, za kojim takođe traga policija, a čiji je Brahimi neprijatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    11. maj 2024 | 06:22

    Cime su se bavili nisu mogli da ocekuju neku duboku starost zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA