Vreme čitanja: oko 1 min.

Valentina je ključni svedok u Alminom samoubistvu: Sve se više veruje da mama i deca nisu skočili s mosta

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona će biti ponovo saslušana, u cilju izvlačenja drugih podataka koji mogu da rasvetle ovaj tragični događaj

  • 0
Alma Bushati Arrazi Foto: Shutterstock /Always Wanderlust, Facebook/Alma Bushati Arrazi

Tokom večeri 2. maja, Alma Arazi (39) i njeno troje dece nisu skočili sa novog mosta Buna u reku Bojanu u Skadru, potvrdila je istražna grupa, prenose albanski mediji.

Report TV prenosi da je Alma sa decom išla ka kraju mosta, puta koji vodi do državnog puta Skadar-Murikan.

Tužilaštvo je krenulo ka ovom tragu, nakon što je pretresom na području Dajlana, oko 100 metara od mosta na Buni, pronađeno telo druge devojčice. Istražiteljima je sada jasno da je Alma Arazi izvela ekstremni čin ispod novog mosta na Buni, na obali.

Što se tiče dosadašnjih istraga o tragediji koja je šokirala javno mnjenje, gde je majka udavila svoje mališane, a potom i sebe, sumnja se na supruga koji se nalazi u pritvoru pod optužbom da je "izazvao samoubistvo".

Telefon Ergisa Araza ispituje se u kriminalističkoj laboratoriji u Tirani, kako bi se dokazalo da li je bio u blizini Alme i troje dece, u vreme kada se sumnja da je samoubistvo izvršeno.

Za analizu telefona zatraženi su podaci od mobilne kompanije, a pregledaju se i njegove poruke i komunikacije od 2. maja uveče. Almin telefon nije pronađen na mestu tragedije.

U žbunju su pronađene lutke i ambalaža od hrane, ali iz naučne laboratorije još nema odgovora da li pripadaju Alminoj deci.

Alma A., Skadar Foto: Facebook/Privatna arhiva

S druge strane, za sada ključna osoba za istražitelje je Almina jetrva, Valentina Arazi, koja je, kako se vidi na snimku, popila kafu sa njom pre ekstremnog čina samoubistva sa troje dece.

Valentina Arazi je u prvom svedočenju rekla da se Alma pozdravila sa njom, rekavši joj da će otići kod brata u Drač, da se smiri posle svađe sa suprugom.

Istražitelji su rekli da će ona biti ponovo saslušana, u cilju izvlačenja drugih podataka koji mogu da rasvetle ovaj tragični događaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA