Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (3) nestala iz parka ubrzo nakon ove fotografije: Posle 13 sati našli je u stanu starijeg muškarca

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je sa majkom bila u poseti baki u Kelnu kada je došlo do incidenta

  • 4
Helin devojčica park Keln Nemačka Foto: Police

Mala Helin (3) sedi na zelenoj travi i smeje se u parku u Kelnu u Nemačkoj. Obučena je u roze majicu i ponosno drži piće u ruci. Nekoliko sati nakon ove fotografije snimljene mobilnim telefonom, devojčica je nestala bez traga.

Posle 13 sati potrage devojčica je pronađena u stanu muškarca (70) u subotu ujutru. Policija je uhapsila osumnjičenog, prenosi Bild.

Devojčica, koja ima sirijske korene, živi u Kaselu i sa majkom je bila u poseti baki u Kelnu kada je došlo do incidenta.

U petak popodne sa tetkama je otišla u park kako bi uživale u pikniku na travi.

Oko 20 sati tetka je izgubila iz vida devojčicu u gužvi u parku i odmah je obaveštena policija koja je počela potragu za njom.

U subotu ujutru oko 9.30 sati policija je upala u stan muškarca (70) koji živi u blizini njenih tetki i parka odakle je devojčica nestala i pronašla malu Helin unutra. Oko pola sata kasnije policajci su izveli starijeg muškarca sa lisicama na rukama.

Trenutna istraga je o tome kako je devojčica došla u stan i koliko dugo je tamo ostala. Proverava se da li su izvršena krivična dela. Ljudi se trenutno ispituju o ovome", rekao je portparol policije Saša Volmerot.

Prema navodima policije, devojčica "izgleda nepovređeno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA