Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva Engleza pala zbog droge vredne 2 miliona funti: Postoji rizik da će mafija pokušati da nadoknati gubitak

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranije ove nedelje, policija je u skladištu u blizini Kasldona u Severnoj Irskoj zaplenila 16 kilograma kokaina i 30 kilograma kanabisa pronađenih u pakovanjima zelene boranije

  • 0
Droga, kokain Foto: Shutterstock

Dvojici Engleza, koji se terete za posedovanje droge vredne skoro dva miliona funti (oko 2,3 miliona evra), određen je pritvor u Severnoj Irskoj.

Ranije ove nedelje, policija je u skladištu u blizini Kasldona u Severnoj Irskoj zaplenila 16 kilograma kokaina i 30 kilograma kanabisa pronađenih u pakovanjima zelene boranije.

Tokom saslušanja o kauciji, jedan policajac je saopštio da smatra da su Elijas Sadik i Tomas Fokskroft deo kriminalne organizacije, a da postoji rizik da će mafija pokušati da nadoknati gubitak.

Rekao je da postoji rizik od bekstva i da nijedan optuženi nema očigledne veze sa Severnom Irskom, prenosi irski javni servis RTE.

Okružni sudija Majkl Mekelom odbio je kauciju i naglasio da smatra da policija u Engleskoj nema dovoljno resursa da efikasno nadgleda osumnjičene.

Dvojica muškaraca biće u pritvoru do 5. juna.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA