Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Hari igrao sedeću odbojku sa povređenim nigerijskim vojnicima

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hari i Megan borave u Nigeriji na poziv načelnika Generalštaba nigerijske vojske, a usput promovišu ''Igre nepobedivih'', na kojima se održavaju sportski događaji za ranjene, bolesne ili povređene vojnike

  • 0
Megan Markl i princ Hari Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Britanski princ Hari pridružio se nigerijskim sportistima na terenu u egzibicionoj utakmici sedeće odbojke u Abudži, tokom trodnevne posete afričkoj zemlji sa suprugom Megan.

On je trenirao sa povređenim vojnicima, dok se Megan fotografisala sa decom koja su se pojavila da vide vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, prenosi Skaj njuz.

Kasnije će vojvoda i vojvotkinja razgovarati sa povređenim vojnicima i njihovim porodicama, a Megan će se nakon toga sresti sa generalnim direktorom Svetske trgovinske organizacije, Ngozijem Okonjo-Ivelom.

Hari i Megan borave u Nigeriji na poziv načelnika Generalštaba nigerijske vojske, a usput promovišu ''Igre nepobedivih'', na kojima se održavaju sportski događaji za ranjene, bolesne ili povređene vojnike.

Prvog dana njihove posete, Hari je govorio o mentalnom zdravlju i poručio školarcima da nije sramota pričati o tome.

''Previše ljudi ne želi da priča o tome jer je nevidljivo. Nije kao slomljena noga, nije kao slomljeni zglob. Morate paziti na sebe da biste mogli da pazite na druge'', rekao je Hari.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA