Vreme čitanja: oko 1 min.

Almina jetrva sutra daje iskaz u tužilaštvu: Policija čeka izveštaj koji bi mogao da bude ključan u istrazi

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija pokušava da otkrije tačno sve detalje bračne krize, a pogotovo u poslednjih sedam meseci kada je Ergis, kako se sumnja, imao maloletnu ljubavnicu

  • 0
Alma Arazi Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Jetrva Alme Araz, koja se sa troje dece 2. maja bacila u reku Bojanu u Skadru, trebalo bi sutra da da iskaz u tužilaštvu i, veruje se, konačno otkrije sve detalje koji su prethodili smrti mlade majke i njeno troje dece.

Valentina Araz mogla bi da bude ključan svedok u ovom slučaju, a veruje se da je prethodno policiji dala lažan iskaz. Upravo je Valentina ta koja je Almu i decu videla uoči tragedije. Dve jetrve su u kafiću popile kafu, a nakon toga su kamere snimile Almu kako sa decom šeta ka mostu na Bojani.

Izvori iz istrage kažu da će se ispitati navodi da je Almu zlostavljao njen suprug Ergis, ali i svi detalji koji su prethodili tragediji 2. maja.

Policija pokušava da otkrije tačno sve detalje bračne krize, a pogotovo u poslednjih sedam meseci kada je Ergis, kako se sumnja, imao maloletnu ljubavnicu.

Takođe, čeka se i da stignu izveštaji patologa, ali i toksikološke analize preminule Alme i njene dece. Takođe, čeka se veštačenje Ergisovog telefona, pošto je obrisao sve prepiske koje je imao sa Almom, pa policija pokušava da povrati obrisane poruke kako bi proverila da li je na bilo koji način pretio supruzi.

Ergis se nalazi u pritvoru od 4. maja i navodno je u teškom psihičkom stanju. Prema navodima izvora albanskih medija, policija je ponovo čitala psihološko veštačenje Ergisa, koje je urađeno kada je prethodni put bio iza rešetaka zbog narkotika.

Zatvorski psiholog je te 2022. godine navodno napisao da je Ergis pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualnog tretmana „socijalne obuke“ i „prezentacije razmišljanja“.

U tom izveštaju stoji i da je Ergis, tokom ta dva meseca boravka u zatvoru, imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički susret sa decom i suprugom. On je tada izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA