Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolega ubijenog specijalca se u neverici hvata za glavu: Ubica pobegao kroz njive, policija nudi nagradu

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je ponudila 30.000 evra čoveku koji da korisne informacije o osumnjičenog za ubistvo albanskog specijalca

  • 0
Policija Albanija, albanska policija Foto: Shutterstock

Policija u Albaniji satima intenzivno traga za A. M. (23) koji se sumnjiči da je danas u jednom selu kod Fjera jednim hicem u glavu ubio pripadnika specijalnih jedinica policije, a nakon što su se posvađali oko prvenstva u saobraćaju.

Kolege ubijenog Novruza Čenalija (28) danas su se na mestu zločina hvatali za glavu, ne verujući da je njihov kolega hladnokrvno ubijen.

Kako prenose albanski mediji Novruz je krenuo na posao kada se na raskrsnici u selu Baltez posvađao sa A. M. (23) oko prvenstva prolaza. Tada je A. M., kako se sumnja, izvukao pištolj koji je imao kod sebe i hladnokrvno upucao specijalca u glavu, nakon čega je pobegao.

Osumnjičeni, koji živi u susednom selu Sulaj, je nakon ubistva specijalca ušao u svoj plavi "audi", vozio nekoliko kilotmetara, a potom je krenuo peške da beži kroz njive.

Na terenu je na desetine policajaca, uključujući i specijalce, koji intenzivno tragaju za A. M., a podignuti su i dronovi koji snimaju teren.

Čelnici policije pozvale su osumnjičenog da se sam preda i ponudili su nagradu od 30.000 evra onom ko pruži korisne informacije o osumnjičenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA