Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Niketić poginuo u stravičnoj nesreći kod Čikaga: Mercedes prepolovljen od siline udara

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do nesreće je došlo kada je u "mercedes", kojim je upravljao Marko udario "mustang". Sve se odigralo oko 23 časa, a od siline udarca, mercedes je prepolovljen

  • 0
Čikago, policija, americka policija Foto: Tanjug/AP

Marko Niketić (17) je poginuo, a troje ljudi je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju uveče dogodila u Glenvju, predgrađe Čikaga.

Do nesreće je došlo kada je u "mercedes", kojim je upravljao Marko udario "mustang". Sve se odigralo oko 23 časa, a od siline udarca, mercedes je prepolovljen.

Marko koji je poginuo na licu mesta je, kako piše CBS News, bio učenik srednje škole Glenbrook South.

Policija je saopštila da su dve osobe prebačene u Opštu bolnicu, dok je jedna osoba prebačena u bolnicu Evanston. Vozač mustanga prošao je sa povredama koje nisu opasne po život.

Jedan od članova porodice potvrdio je da je u nesreći teško povređena Markova devojka. Ona je smeštena na odeljenje intenzivne nege.

Očevici kažu da su videli kako je jedno vozilo projurilo kraj njih.

"Išao je sigurno devedeset na sat, kada je projurio ispred mene. Mislim da je gas stisnuo do kraja i ugasio je farove iako to nije trebalo da radi. Mislim da je samo hteo da bude brz, da je bio neoprezan", rekao je očevidac za CBS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA