Vreme čitanja: oko 2 min.

"Rekla mi je da je videla muža sa novom devojkom": Almina jetrva otkrila potresne detalje na saslušanju

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Valentina je rekla da je Alma pre mesec dana bila kod svoje porodice u Draču zbog problema koje je imala u braku

  • 0
Alma Arazi, Ergys Arazi Foto-kolaž: Facebook Alma Bushati Arrazi/Ergys Arazi

Valentina Arazi, jetrva Alme Arazi koja se sa troje dece bacila u reku Bojanu saslušana je ponovo danas u Tužilaštvu.

Ona je pozvana da ponovo svedoči jer je tužilac sumnjao u verodostojnost njene izjave o poslednjem susretu sa Almom i decom.

Valentina je Almu i decu poslednje videla žive.

"Izašla sam sa Almom da popijemo kafu u kafić u našoj ulici na ulazu u Skadar. Mnogo sam volela Almu, a i ona je mene. Naša deca su se isto slagala, tako da smo svi zajedno otišli na piće. Dok smo išle ka kafiću zastala sam da nešto kupim i Alma me je sačekala. Kada sam izašla napolje, Alma mi je rekla da je videla Ergisa da prolazi sa devojkom", rekla je Valentina.

Ona je zatim dodala da ona lično nije videla Ergisa.

"Nakon toga smo krenule u kafić. Deca su se igrala, a nas dve smo malo pričale o njoj i njenoj vezi sa Ergisom. Ubrzo smo nastavile da pričamo i o uobičajenim stvarima. Oko 20.20 smo otišle iz kafića. Tada mi je Alma rekla da će njen brat da dođe po nju i decu taksijem i da će da ide u Drač kod svojih dok ona i muž ne reše neke stvari. Rekla mi je da je Ergis bio svestan da će otići i tada smo se rastale", opisala je Valentina  tužiocu poslednji trenutak sa Almom.

Valentina je rekla da je Alma pre mesec dana bila kod svoje porodice u Draču zbog problema koje je imala u braku.

"Uprkos svemu Alma je zamolila Ergisa da dođe po nju i tada mu je sve oprostila. Nadala se da će devojku ostaviti zbog porodice. Nisam mogla ni da sanjam da bi uradila tako nešto. Da sam znala da će to da uradi vrisnula bih u lokalu i nikad je ne bih pustila samu. Verovala sam da će brat doći po nju", rekla je ona.

Almina jetrva je nakon toga pozvala muža i rekla mu da kreće kući sa decom, a da će Alma kod njenih u Drač.

"Ergis je tada takođe čuo da ide u Drač. Posle dva sata pozvala sam Alminu sestru i ona mi je rekla da ona nije stigla kod njih sa decom. Tada smo posumnjali da nešto nije u redu i krenuli smo autom da ih tražimo svuda po ulici. Sutradan je Ergis otišao u policiju i prijavio nestanak nje i troje dece", rekla je Valentina.

Podsetimo, Alminom mužu Ergisu je prošle nedelje određen pritvor.

Njemu se na teret stavlja podsticanje na samoubistvo i nasilje u porodici.

Ergis se nalazi u pritvoru od 4. maja i navodno je u teškom psihičkom stanju. Prema navodima izvora albanskih medija, policija je ponovo čitala psihološko veštačenje Ergisa, koje je urađeno kada je prethodni put bio iza rešetaka zbog narkotika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA