Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno šta se dešava sa devojkom zbog koje je Alma sa decom skočila u reku: Drže je izolovanu, evo zašto

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takođe je otkriveno da je devojka Ergisa Arazija, koji je uhapšen zbog podsticanja Alme na samoubistvo, smeštena u ženski centar

  • 0
Alma Bushati Arrazi Foto: Shutterstock /Always Wanderlust, Facebook/Alma Bushati Arrazi

Albanska novinarka Anila Hodža otkrila je nove detalje o tragediji u Skadru, gde se navodno 39-godišnja Alma Arazi udavila u reci Bojani zajedno sa svoje troje dece zbog izdaje i nasilja od strane supruga, javlja VoxNews.

Hodža je izjavila da devojka Alminog muža Ergisa Arazija, inače tinejdžerka, još nije ispitana od strane policije zbog teškog psihološkog stanja u kom se nalazi nakon tragičnog događaja.

"Ergisova devojka nije ispitana dok se njeno stanje ne stabilizuje, pošto je u šoku. U prvom svedočenju, rekla je da nikada nije upoznala Almu i da joj je Ergis rekao da će se razvesti od nje i da će se njih dvoje venčati", rekla je novinarka.

Takođe je otkrila da je devojka Ergisa Arazija, koji je uhapšen zbog podsticanja na samoubistvo, smeštena u ženski centar i da još nije poznato da li će biti ispitana u prostorijama tužilaštva u Skadru ili u centru gde se nalazi.

"Trenutno, tinejdžerka se nalazi u ženskom centru zbog tretmana koji dobija. Još nije odlučeno da li će biti ispitana u tužilaštvu ili da li će tužilac otići u ženski centar", dodala je Hodža, koja je otkrila i da će Ergis Arazi ponovo biti ispitivan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA