Vreme čitanja: oko 1 min.

Uznemirujuće: Slučajno snimio kako dečak (16) i njegov drug tuku čoveka do smrti u centru grada

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zločin u Bukureštu šokirao ceo region

  • 0
Rumunija policija Foto: Shutterstock

Kamera u jednom vozilu koje se juče kretalo kroz centar Bukurešta snimilo je trenutak kada dečak (16) i njegov četiri godine stariji drug, motkama tuku muškarca (46) do smrti.

Sve se odigralo u ponedeljak oko 17.30 časova nasred ulice, naočigled brojnih prolaznika.

Jezivom ubistvu prethodila je svađa muškarca sa dvojicom tinejdžera u parku. Kako prenose rumunski mediji, žrtva je juče došla do parka da zaštiti svoju pastorku koju su, kako se sumnja, napale devojke osumnjičenih za ubistvo.

Upozorenje: Uznemirujući snimak

Navodno su devojčice zakazale obračun u parku, a svaka je pozvala nekog svog u pomoć. Muškarac koji je ubijen očuh je jedne od devojčica u sukobu. Kada je stigao u park prvo je krenula verbalna rasprava sa tinejdžerima, a potom su oni zgrabili grane i krenuli krvnički da ga tuku.

Nesrećni čovek je uspeo da istrči iz parka do ulice, ali su ga osumnjičeni sustigli i nastavili krvnički da ga biju. Prema rečima očevidaca, udarali su ga po glavi sve dok nije prestao da se pomera, a onda su se dali u beg.

Iako su lekarske ekipe brzo stigle, čoveku nije bilo spasa. Policija je dva sata kasnije uspela da locira i uhapsi osumnjičene za ubistvo, a oni su navodno tokom saslušanja priznali zločin i njima je određen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA