Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandalozan iskaz oca, koji je držao decu kao taoce u Draču i pucao iz kalašnjikova: "Onda je došao ljubavnik"

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac, koji je ispalio najmanje 18 hitaca unutar stana i sa balkona u Draču, tvrdio je da je decu uzeo "da bi ih držao podalje od ženinog dečka"

  • 0
Otac držao decu kao taoce u Draču Foto: Albanian police

Aleks Mark (40), koji je u noći između utorka i srede u Draču satima držao svoje dvoje male dece kao taoce u stanu dok je pucao iz kalašnjikova, dao je iskaz u policiji i tvrdio da je sve uradio da "decu zaštiti od ženinog ljubavnika".

Mark je rekao da je imao problema sa suprugom te da je ona, kako tvrdi, našla drugog čoveka.

Otac, koji je ispalio najmanje 18 hitaca unutar stana i sa balkona u Draču, tvrdio je da je decu uzeo "da bi ih držao podalje od ženinog dečka". Potom je, kako tvrdi otac, "novi dečko njegove supruge došao da ga napadne".

Tada je, kako je rekao, sa kalašnjikovim izašao na terasu.

"Bio sam u stanu na plaži sa decom četiri dana i sve je bilo super. Žena je pobegla za Italiju i svađali smo se neko vreme. Poslednji put kada smo se posvađali otputovala je u Italiju, a ja sam uzeo decu i došli smo u Drač. Ona ima ljubavnika, pa sam hteo da ih sklonim", tvrdio je otac na saslušanju.

Mark je rekao da je sve eksaliralo kada je "ljubavnik došao kod njega".

"I onda njen ljubavnik dolazi da me napadne u kući i zato sam zapucao, da bio on otišao. Nisam hteo da ima ništa sa decom. Dete sam poveo na terasu kad sam pucao, da on to vidi. Nikad nisam bio nasilan prema deci", tvrdio je otac, koji je juče ujutru uhapšen nakon višesatnih pregovora.

Mediji pišu da su deca, koja su iz stana izvučena nepovređena, sada sa majkom i da su napustili Drač.

Nije poznato kakva kazna preti ocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA