Vreme čitanja: oko 1 min.

"I tebe ću da ubijem, završićeš kao majka": Ubica Albanac pretio i svojoj ćerkici

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

E. D. se tereti da je suprugu izbo na ulici u jutarnjim satima

  • 0
Policija, Grčka, grčka policija Foto: Profimedia

A. D. (40) iz Albanije, koji se tereti da je juče u Grčkoj svirepo ubio svoju suprugu nasred ulice, navodno je pretio i njihovoj zajedničkoj ćerkici "da će završiti kao majka".

Telo njegove supruge E. D., koja je pobegla od njega jer je više puta bio nasilan, pronađeno je juče rano ujutru na ulici u Menidi sa nožem u trbuhu. Samo nekoliko dana pre ubistva E. D. je supruga iznova prijavila za nasilje, ali se nije pojavila na hitnom ročištu, zbog čega je on bio pušten iz pritvora.

Kako pišu grčki mediji, on je na saslušanju rekao da se uopšte ne kaje što ju je ubio.

"Trošila mi je sve pare, imala je druge pored mene", navodno je govorio monstrum koji je osumnjičen za zločin koji je i ranije pretio E. D.

Prema izvorima iz istrage, pretnje je upućivao i njihovoj ćerkici.

"I tebe ću da ubijem, završićeš kao majka, a onda ću sebi da presudim", govorio je otac.

Podsetimo, devojčica je juče ujutru tragala za majkom po ulicama, a kada je videla policiju sa suzama je prišla držeći fotografiju majke i pitala da li je to na ulici mrtva žena.

"Jedna mala devojčica je dotrčala ovde i govorila: 'Možda je to moja mama'. Neutešno je plakala", ispričala je žena koja je svedočila potresnoj sceni.

Dete je potom policiji pokazalo fotografiju majke, na osnovu koje su i utvrdili indentitet nesrećne žene, koja je stradala od ruke nasilnog supruga.


"Pružila je policiji fotografiju i rekla da njena mama danas nije stigla na posao i pitala da li ju je njen otac ubio. Devojčica je unezvereno pričala u telefon kako je 'tata verovatno presreo mamu na putu ka poslu', mislim da je brata zvala", pričaju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA