Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasili se otac i majka Šani Luk: "Tražio sam da vidim slike... Izgledala je kao da je bila živa"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tražio sam da vidim slike i ugledao sam njenu - izgledala je kao da je bila živa,  video sam njene ruke i tetovaže, bila je devojka igre i slobode", rekao je njen otac

  • 0
Shani Louk Foto: Instagram/shanukkk

"Iako su vesti teške, nijedan otac ne očekuje da će njegova 23-godišnja ćerka nestati iz njegovog života, ali već smo znali da je preminula", rekao je Nisim Lok, otac Šani koju je Hamas oteo 7. oktobra prilikom  upada u Izrael, a čije telo je danas pronađeno, javlja Times of Israel.

"Znam da su hrabri vojnici bili tu i tražili. Došla je ekipa vojnika koja nas je pratila i obavestila nas da su pronašli njeno telo. Tražio sam da vidim slike i ugledao sam njenu - izgledala je kao da je bila živa,  video sam njene ruke i tetovaže, bila je devojka igre i slobode."

Šani Luk je iza sebe ostavila mnoga umetnička dela i dve pesme. Oni su predstavljeni na posebnoj izložbi koja je pozvala ljude da posete njen kreativni svet.

"Proslavili smo Šanin 23. rođendan bez nje. Cilj je bio da je se sećamo, koje je blago ona bila i koja je blaga ostavila za sobom“, rekla je Rinat, Šanina tetka, o izložbi koju je postavila i kurirala.

Šanina majka rasčistila je njen stan u Tel Avivu i pronašla više slika, radova i crteža, i tako je nastao ogroman registrator.

"Kada sam sa svojim partnerom Noom Halafijem odlučila da postavimo izložbu, uronili smo u magičan i misteriozan svet", rekla je ona.

Šaninu muziku objavila je i njena porodica. Njen komšija, Elia Bar Noi, komponovao je pesmu "Home" koju je ona napisala. Bar Noi je napisao: "Poslednjih godina, Šani je putovala svetom prateći muzičke festivale radi mira između različitih zemalja. Među njenim snovima bio je plan da stvori ogromne pozadine za festivale širom sveta."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA