Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija iz Beograda otišla u Pariz za "boljim životom": Nije ni slutila kakav je pakao čeka svake noći, na zidu

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam ni mogla da zamislim da ću se suočiti sa ovim. Preselila sam se u Francusku, blizu Pariza, ali nije sve bajno kao što pričaju", istakla je Marija Simović

  • 18
Ajfelov toranj Foto: Tanjug/AP

Marija Simović iz Beograda otišla je za Francusku u potrazi za "boljim životom" a kada se doselila u predgrađe Pariza, nije ni slutila da je tamo čeka pravi pakao!

Sa svojim suprugom i detetom uselila se u stambenu jedninicu koja je bukvalno na 10 minuta od Pariza, a kako su dani prolazili sve je češće imala priliku da u stanu zatekne nezvane goste - paukove.

Kako Marija kaže, to nisu obični, ovi "naši" pauci, to su ogromna stvorenja kojih bude i po nekoliko u toku dana ili noći.

"Nisam ni mogla da zamislim da ću se suočiti sa ovim. Preselila sam se u Francusku, blizu Pariza, ali nije sve bajno kao što pričaju", istakla je Marija Simović.

Kako je Marija rekla, često može pronaći i po 5 pauka nakon što dođe sa posla, a jednom se čak probudila i istog zatekla pored glave.

Kao što se može videti pauci su ogromni, nisu standardni kao naši, te za one koji se istih plaše, ovo je prava noćna mora.

"Ulaze nam kroz ventilaciju, prozore, ne možemo ih se rešiti. Probacemo sa mrežicom ali i to nije sigurno", dodala je ona.

Takođe, rekla je da čak ni prskanje stana ne pomaže i da se oni opet iznova pojavljuju što sad već počinje jako da joj smeta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    19. maj 2024 | 10:54

    Pa vece plate, veci pauci, sve je tamo vece i Ajfelova kula je veca od Avalskog tornja, ne vidim sta je problem?

  • hekata

    19. maj 2024 | 10:30

    A da pronadje drugi stan?

  • Lazar

    19. maj 2024 | 10:33

    Bolji život u Francuskoj i pauci su veći. Svi misle da je van Srbije život, kad ono još gore. Mora da se radi, plaćaju računi. Sve je isto samo Srbije nema i slobode na koju su mnogi navikli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA