≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor u Sidneju! Ubo policajca tri puta nožem u glavu: Napadač zahtevao da ga upucaju

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policajac Poa je zadobio nekoliko preloma lobanje i prebačen je u bolnicu Sent Vinsent sa povredama koje nisu opasne po život, gde je i dalje u stabilnom stanju

  • 0
Sidnej Australija napad tržni centar Foto: Tanjug/AP

Policajac Elvis Poa uboden je tri puta u glavu kuhinjskim nožem, a za ovaj stravičan zločin u Sidneju, optužen je tridesetčetvorogodišnji muškarac.

Policajac Elvis Poa (35) i njegov kolega iz komande policijske oblasti Kings Krosa obavljali su saobraćajne dužnosti na raskrsnici Ulica Kasleri i Park, u nedelju kada ga je muškarac navodno izbo nožem nešto posle 13 časova.

Čovek je prišao Poi s leđa i navodno ga ubo do tri puta u glavu sa 30 centimetara dugačkim nožem, piše Daily Mail.

Policajac Poa je zadobio nekoliko preloma lobanje i prebačen je u bolnicu Sent Vinsent sa povredama koje nisu opasne po život, gde je i dalje u stabilnom stanju.

Snimci koje su snimili šokirani svedoci pokazuju da nekoliko policajaca, uključujući povređenog policajca, juri navodnog napadača u parku i sukobljava se s njim.

Muškarac, koji je mahao kuhinjskim nožem, navodno je zahtevao da ga policija upuca.

Čuli su se policajac i njegova koleginica kako nekoliko puta viču muškarcu da baci oružje, dok su se približavali pre nego što je jedan upotrebio šoker da savlada muškarca.

Čovek je uhapšen na uglu Ulica Bathurst i Elizabeth i odveden u bolnicu.

Nakon što je pušten iz bolnice, odveden je u policijsku stanicu u Dej strit i optužen za nanošenje ranjavanja i nanošenje teških telesnih povreda licu sa namerom ubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA