Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (10) pokušao da spreči muškarca da siluje njegovu sestru, on ga bacio sa litice: Svedoci čuli vrisak

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećom, dečak nije poginuo, ali je teško povređen i helikopterom je prebačen u bolnicu u Londonu

  • 0
hitna pomoć Britanija iliustracija Foto: Pixabay/ Ilustracija

Muškarac iz Velike Britanije bacio je 10-godišnjeg dečaka sa litice visoke 30 metara nakon što je dete pokušalo da ga spreči da siluje njegovu maloletnu sestru, rečeno je na sudu.

Entoni Stoks (54) je optužen da je bacio dečaka sa litice Ovingdin u Brajtonu pred šokiranim svedocima kada je dečak pokušao da "interveniše" nakon što je sestra rekla o navodnom zlostavljanju.

Svedoci su opisali da su čuli "vrisak" i videli kako "mali oblik pada kao da je bačen sa litice" pre nego što je dete udarilo o zemlju, rečeno je Oksfordskom krunskom sudu.

Dečak je preživeo ali je zadobio teške povrede i morao je da bude prebačen u bolnicu, prenosi Daily mail.

Tvrdi se da je pre incidenta u Istočnom Saseksu, u kojem je Stoks navodno odveo dečaka na obalu bez znanja njegove majke, optuženi "razmišljao" da ga baci u kamenolom.

Stoks se pojavio na sudu u ponedeljak optužen za seksualni napad i silovanje devojčice mlađe od 13 godina, kao i za pokušaj ubistva dečaka i okrutnost prema njemu. On je negirao sve optužbe.

Tužilac Zoe Džonson rekla je na sudu da je Stoks naterao devojčicu na seks, znajući da je to pogrešno.

"Dečak je pokušao da interveniše. Optuženi ga je nakon toga odveo do litice i bacio sa nje. Dečak je pao sa visine od 30 metara na beton ispod.

Srećom, nije poginuo, ali je teško povređen i helikopterom je prebačen u bolnicu u Londonu. U početku se verovalo da je doživeo nesreću, ali je istraga otkrila mračniju istinu", dodala je ona.

Prema rečima tužioca, optuženi ga je gurnuo sa litice u nameri da ga ubije.

Suđenje se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA