≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Riši Sunak potvrdio: Evo kada će biti održani izbori u Velikoj Britaniji

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sada je pitanje kako i kome verujete da tu osnovu pretvori u sigurnu budućnost... sada je trenutak da Britanija odluči svoju budućnost", rekao je Sunak.

  • 3
Riši Shunak Foto: Profimedia/AFP/HENRY NICHOLLS

Britanski premijer Riši Sunak saopštio je da će izbori biti održani 4. jula, uprkos tome što je Laburistička stranka daleko zaostaje u anketama, javlja Daily Mail.

Dok mu je odelo postajalo natopljeno od kiše, a demonstranti u pozadini puštali himnu Nove Laburističke stranke "Things Can Only Get Better", Sunak je ukazivao na to da je inflacija "vratila na normalu" i da "zaustavlja brodove".

"Sada je pitanje kako i kome verujete da tu osnovu pretvori u sigurnu budućnost... sada je trenutak da Britanija odluči svoju budućnost", rekao je.

"5. jula, ili će Ser Ker Starmer ili ja biti premijer. On je pokazao iznova i iznova da će izabrati lakši put i učiniti sve da dođe do moći."

"Ako je bio spreman da napusti sva obećanja koja je dao da bi postao lider Laburista nakon što je dobio posao, kako možete znati da neće učiniti upravo istu stvar ako postane premijer?"

*Telegraf.rs(

Video: Ovo je zgrada u kojoj je Mujaga sekirom ubio suprugu i dvoje dece, a onda se bacio sa nje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    22. maj 2024 | 20:34

    Сви се праве Енглези...

  • zoka

    22. maj 2024 | 19:01

    Oskare gledaj i ući kako se odrzavaju izbori u demokratskoj zemlji bez dovozenja ljudi muljanja dominacije i kako treba biti gospodin i fer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA