Vreme čitanja: oko 3 min.

Raskrinkana tajna WhatsApp grupa u kojoj nude žene bogatašima: "50.000 evra za noć sa ruskim biznismenom"

Ekipa Sveta

Vreme čitanja: oko 3 min.

Te žene često prvi put susreću svoje domaćine na licu mesta, a unapred dobijaju vrlo malo informacija. Često im se oduzimaju pasoši, a zabranjuje im se i korišćenje mobilnog tokom tih putovanja

  • 0
Devojka jahta brod Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Filmski festival u Kanu je poznat po svom sjaju i glamuru, ali se iza njih skriva i nešto drugo. Nemački Bild piše da je festival mesto na kojem preko WhatsApp-a arapski, ruski i američki biznismeni kupuju i prodaju žene. Daleko od bioskopa, tokom filmskog festivala je uspostavljena ogromna berza poslova - lepe žene traže se za tajne luksuzne zabave.

Agenti koriste WhatsApp poruke kako bi regrutovali modele za svoje bogate poslodavce, a za jednu noć ponekad plaćaju i do 50.000 evra. Bild je dobio pristup jednoj od tih WhatsApp grupa u kojoj se objavljuju oglasi koji hiljadama žena nude mogućnost da provedu noć s bogatim posetiocima festivala.

"Tražimo prave top-modele, lepe devojke, modele amaterke. Sve nacionalnosti dolaze u obzir, a preferiraju se latino devojke", stoji u jednom oglasu.

Drugi je pak ponudio top-modelima 10.000 evra za jednodnevni izlet z Monako, dok u trećem oglasu stoji da se plaća 10.000 dolara nedeljno za putovanje jahtom, ali samo plavokosim modelima.

Te ogromne WhatsApp grupe od žena traže da pošalju svoje fotografije, godine i težinu. Mnogi zahtevi bogatih stranih biznismena odnose se na takozvane "imidž-poslove", gde se od modela traži da prate goste na večerama ili vrhunskim zabavama. Ti muškarci navodno plaćaju grupama žena kako bi provele noć na njihovim zvezdanim okupljanjima.

Bild piše i o takozvanim "Image+" poslovima, u kojima žene dobivaju gotovinski bonus u zamenu za seks s posetiocima festivala.

Te žene često prvi put susreću svoje domaćine na licu mesta, a unapred dobijaju vrlo malo informacija. Često im se oduzimaju pasoši, a zabranjuje im se i korišćenje mobilnog tokom tih putovanja, kako bi se sprečilo da identitet bogataša procuri u javnost.

"Ovo nije samo moderna prostitucija. Ovde se radi o velikom novcu na crno, bez računa. Mladim ženama se često nudi 3.000 evra za večeru, 10.000 za zabavu i 50.000 za noć", rekao je insajder.

Prošle je godine istraga o kojoj je pisao Daily mail otkrila da seksualne radnice iz cele Evrope, poznate kao "putes de luxes" u Francuskoj, hrle na festival u Kanu kako bi radile u luksuznim hotelima i jahtama. Manekenke, glumice i neke Instagram influenserke pozivaju se na zabave ili superjahte. No nepisano očekivanje je da će te "devojke s jahte" svojim domaćinima ili njihovim gostima morati zahvaliti seksom, prenosi Daily mail.

Za razliku od WhatsApp grupa u kojima žene često unapred znaju koliko će dobiti, ovim se ženama tek na kraju daje koverta s novcem.

Jedna eskort-devojka iz Slovačke je tada za Daily mail rekla da je potreban oprez jer se hotelima ne sviđa to što se događa, ali to ne mogu da spreče.

"Naplaćujem 1.000 evra po satu, ali postoji popust za dva sata ili više, a cena cele noći je 5.000 evra. Zapravo, često je potrebno samo nekoliko minuta. Nakon toga ostaje čavrljanje do isteka sata. Alkohol i droga tu ne pomažu, osim ako ne uzmu Viagru. Novac nije problem ako mogu priuštiti boravak na nekom luksuznom mestu. No zapravo plaćaju za diskreciju. Nikada ne bih otkrila ničije ime", ispričala je tada ona.

Jedan član posade luksuzne jahte rekao je da misli da niko ne želi da bude viđen kako otvoreno kupuje ili prodaje seks.

"Možda želite da imate lepe žene na svojoj jahti ali ne želite da vas ostatak sveta vidi kao ljigavog starca koji iskorišćava devojke", dodao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su pohapšeni srpski makroi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA