Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (3) umro od gladi, a živeo u bogatoj porodici, komšinica Sandra u šoku: "Jedna stvar je bila čudna"

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije Sandra i Stefan N. u šoku su zbog smrti mališana i kažu da "nisu mogli da zamisle da će se u njihovoj zgradi desiti takav užas"

  • 0
Dečak gleda kroz prozor Foto: Shutterstock

Elijas (3) preminuo je od posledica gladovanja u Tirolu, u Austriji, pored tri srećne sestre i dva uhranjena roditelja zbog čega istražiteljima nije trenutno najjasnije kako je do ove tragične situacije došlo.

Mališan je preminuo usled velike neuhranjenosti u tirolskom okrugu Kufštajn, a u četvrtak je počelo ispitivanje roditelja osumnjičenih za ubistvo.

Kako prenose austrijski mediji, roditelji su nakon nemilog događaja bili na psihijatrijskom odeljenju zbog neuravnoteženog psihičkog stanja u koje su upali nakon što im je sin preminuo.

Dečaka je u krevetu, nepomičnog, pronašao otac koji je odmah digao uzbunu i alamirao policiju. U utorak je obavljena obdukcija na kojoj je utvrđeno da je dečak umro od neuhranjenosti - na njemu su bila samo kost i koža. Prilikom saopštavanja ove informacije, portparol javnog tužioca je umalo zaplakao.

Komšije Sandra i Stefan N. u šoku su zbog smrti mališana i kažu da "nisu mogli da zamisle da će se u njihovoj zgradi desiti takav užas".

"Izgledali su normalno i srećno. Dečak je bio uvek previše obučen, čudno", dodala je Sandra.

"Elijas se uvek igrao sam, bio je bled i tih. Uvek je bio previše obučen, čudno je izgledao", rekao je komšija Karl K.

Kaže da su imali priliku da dečaka vide na starim fotografijama na društvenim mrežama i da je mališan bio "bucmast" ali su je roditelji obrisali.

Elijasovi roditelji se trenutno nalaze u istržanom zatvoru dok su njegove tri sestre pod nadležnošću socijalne službe i kako su ustanovili lekari nijedna nije neuhranjena.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA