≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica (8) nađena mrtva u ataru sela: Veruje se da je ubijena dok je išla kod rođaka u Botošane

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletno lice pronađeno je u noći između petka i subote bez znakova života. Telo je pronađeno na obodu sela u žbunju, naveli su iz policije

  • 2
Rotacija policija Foto: Mateja Beljan

Osmogodišnja devojčica iz Botošana, koja je nestala juče nakon što je napustila kuću da bi otišla do rođaka, pronađena je noćas mrtva u žbunju u ataru sela, a veruje se da je devojčica ubijena.

"Maloletno lice pronađeno je u noći između petka i subote bez znakova života. Telo je pronađeno na obodu sela u žbunju. Istraga, koja uključuje više 100 policajaca, pripadnika specijalnih jedinica, vatrogasaca i pripadnika drugih službi je u toku", naveli su iz rumunske policije.

O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, a nakon što prvi nalazi istrage pokazuju da je devojčica najverovatnije ubijena.

Mediji pišu da se devojčica zove Maria Silvija (8) i da je porodični dom napustila oko 20 časova i krenula je do kuće rođaka, koja se nalazi u blizini, međutim na odredište nikad nije stigla.

(Telegraf.rs)

Video: Vateogasci pretražuju nepristupačan teren na kraju jedne bašte u blizini kuće osumnjičenog iz Zlota

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    25. maj 2024 | 13:05

    Srbijo probudi se i uvedi smrtnu kaznu za pedofiliju! Zapad nam na mala vrata uvodi to bolesno i uvrnuto pravo djeteta a precutkuju da je sam tvorac povelje prava djeteta osuđeni pedofil.... tako nam na mala vrata uvode to bolesno pravilo .....pametnom dosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA