≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ujak male Marije uhvaćen: Sumnjiči se da je dete silovao i ubio, uhapsili ga kad se vratio na mesto zločina

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je muškarac star 32 godine, a devojčica je sinoć krenula iz svoje kuće ka njegovoj oko 20 časova, jer su je roditelji poslali

  • 4
Ubijena devojčica iz Rumunije, Maria Silvao Foto-kolaž: Shutterstock, Privatna arhiva

Ujak osmogodišnje devojčice Marije iz Botošana, čije beživotno krvavo i polunago telo je noćas pronađeno u žbunju u ataru sela Jijia je uhapšen. Upravo se ujak sumnjiči da je sinoć obljubio i ubio dete, koje je došlo kod njega kući. Prema navodima rumunskih medija, on je uhvaćen kada se vratio na mesto zločina.

U pitanju je muškarac star 32 godine, a devojčica je sinoć krenula iz svoje kuće ka njegovoj oko 20 časova, jer su je roditelji poslali. Međutim, kako se dete nije vratilo kući, otac i majka su pozvali policiju. Usledila je opsežna potraga za detetom, a njeno telo pronađeno je tokom noći u ataru sela.

Dete je navodno bilo polunago i krvavo, a glavni osumnjičeni za obljubu i ubistvo je njen ujak, koji je nestao nakon zločina.

Tokom čitave noći i jutra više od 100 pripadnika policije je tragalo za njim u radijusu od 40 kilometara.  U potragu je bio angažovan i helikopter. Mediji javljaju da je uhvaćen kada se vratio na mesto zločina.

(Telegraf.rs)

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA