Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte trenutak hapšenja ujaka osumnjičenog da je silovao i ubio malu Mariju: Uhvaćen kod mesta zločina

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija ga je uočila kako se skriva u visokoj travi i naredila mu da se preda, te je on počeo da beži. Ni nakon dva hica upozorenja nije hteo da stane, ali ga je srećom policija sustigla i uhapsila

  • 5
Ubijena devojčica iz Rumunije, Maria Silvao Foto-kolaž: Shutterstock, Privatna arhiva

Rumunska policija uhapsila je juče muškarca (32), koji se sumnjiči da je u petak silovao i ubio svoju osmogodišnju sestričinu Mariju.

Telo devojčice pronađeno je u noći između petka i subote u šipražju u ataru sela Jajai u Botošanima. Mala Marija je prethodno na molbu majke otišla do ujakove kuće po šerpu, ali se kod roditelja nikad nije vratila.

Naime, majka ju je oko 20 časova zamolila da ode do ujakove kuće, koja se nalazi dvorište pored i da uzme šerpu. Kada se devojčica nije vratila ni posle desetak minuta, majka je poslala mlađu ćerku (6) da vidi zašto se zadržala.

Malecka se potom vratila kući i rekla da "nema ni ujke, ni seke", nakon čega su roditelji i rođaci krenuli u potragu za detetom. Kada ni posle sat vremena nisu uspeli da je pronađu, alarmirali su policiju.

Telo deteta, polunago i krvavo, pronađeno je iza ponoći u šipražju na obodu šume, dok ujaku nisu mogli da uđu u trag.

On je uhvaćen tek juče oko podneva, nedaleko od mesta zločina.

Policija ga je uočila kako se skriva u visokoj travi i naredila mu da se preda, te je on počeo da beži. Ni nakon dva hica upozorenja nije hteo da stane, ali ga je srećom policija sustigla i uhapsila.

Na snimcima se vidi kako policija vodi muškarca u crnom duksu i sivom donjem delu trenerke ka patrolnom vozilu. Dukserica mu je pokrivena suvom travom, a kosa raščupana.

Prema navodima medija, on je odmah priznao zločin, tvrdio da mu je žao i da je bio pijan.

(Telegraf.rs)

Video: Poginulo 10 pacijenata, sedmoro u teškom stanju: Stravičan požar u kovid bolnici u Rumuniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • H

    26. maj 2024 | 11:00

    E ako si bio pijan, onda ništa, to te vadi skroz. Šta zaboga udje ljudima u glavu, pa mnogo ljudi pije, pa ne čini ovakve užasne zločine, šta se to dogadja? Pa neko ko bi to dete trebao da voli kao svoje, da učini ovako nešto, pa koliko ludaka i sadista i monstruma živi na ovoj našoj planeti?

  • SVM

    26. maj 2024 | 12:02

    Crkavao da Bod da u najgorim mukama

  • sallee

    26. maj 2024 | 11:59

    Priznao delo , smrtna kazna momentalno .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA