Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvata preko piste vode s lisicama na rukama: Uradio zabranjenu stvar u avionu i zaključao se u toalet

M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Norveška policija je identifikovala osobu i otkrila da je reč o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu

  • 1
Hapšenje avion Foto: Shutterstock

Nepoznata osoba pokušala je na silu da uđe u pilotsku kabinu aviona Norwegian Air-a, a kada nije uspela u nameri, zaključala se u toalet u zadnjem delu aviona. Avion je trebalo da poleti u 6:50 za Split.

Norveška policija je identifikovala osobu i otkrila da je reč o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu. Motivi za ovaj čin za sada nisu poznati. Policija je saopštila da osoba nije delovala alkoholisano niti pod uticajem nekih drugih opijata. Avion je bio pun putnika koji su putovali na odmor u srednju Dalmaciju.

"U avionu je nastala zbrka, svi su hteli da vide šta se događa. Avion je već krenuo i dok se kretao prema delu piste za poletanje, odjednom se zaustavio. Prvo obaveštenje pilota bilo je da je došlo do tehničkih problema i da moraju da stanu", ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Senad Bišćević.

Otkrio je da su policajci ušli u prednji deo i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gde se muškarac zaključao.

"Svi su hteli da vide šta se događa, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma", ispričao je.

(Telegraf.rs)

Video: Pijani putnik pravio haos u avionu: "Ukrao je alkohol i mokrio između sedišta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA