Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriven motiv ubistva devojčice (11) u Grčkoj: Stric telo bacio na njivu, pa otišao da spava

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac (37), koji je stric devojčice, priznao je jezivo ubistvo

  • 9
Vasiliki Nikolopoulou Foto: Amber Alert Hellas

Otkriven je motiv ubistva devojčice (11) u Grčkoj, čiji nestanak je prijavljen u noći između nedelje i ponedeljka, a koja je juče pronađena mrtva na području Ilije. Policija je uhapsila njenog strica, koji je priznao zločin.

Stric je na saslušanju rekao da je devojčicu izbo šrafcigerom, a potom je inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

Prema navodima, stric je rekao da je pre ubistva želeo da ima seksualne odnose sa malom rođakom. Devojčica ga je naravno odbila i zapretila da će sve ispričati roditeljima, nakon čega je on zgrabio šrafciger i naneo joj više uboda u grudi i leđa.

Izvori iz istrage navode da je dete imalo povrede po rukama, verovatno zadobijene dok je pokušavala da se odbrani od silovatelja. Nakon ubistva, stric je telo devojčice odneo u njivu i bacio ga.

Nakon toga se vratio kući i legao da spava, kao da se ništa nije desilo. Ujutru je otišao na posao i svima pričao kako je zabrinut za nestalu bratanicu.

On je uhapšen nakon što su policajci pogledali snimak nadzornih kamera i ustanovnili da je devojčica u nedelju u večernjim satima ušla u stričev automobil. Stric je Vasiliku pokupio nedaleko od dedine kuće.

Nakon što su shvatili i da je stric male Vasilike bio na sudu zbog silovanja maloletnice, odmah su znali da je on odgovoran za nestanak devojčice.

(Telegraf.rs)

Video: Gasimo požare na 1200 metara, promena pravca vetra nam otežava rad: Naši vatrogasci iz Grčke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    11. jun 2024 | 12:40

    Jooooj, da sam neka vlast, ne bi mi nijedan osudjivani silovatelj šetao slobodno, nikada, pravio bih zatvore za doživotne robije posebno za njih

  • Kaov

    11. jun 2024 | 12:16

    Ako ne mozemo decu da sacuvamo od najrodjenijih, kako da ih sacuvamo od neznanaca. Strasno.

  • Orhideja

    11. jun 2024 | 12:49

    Sve mu da ne kazem sta. Sad njega u zatvor pa da se redaju nad njim da vidi kako to izgleda. Mucila bih ga dok je ziv, pa da proklinje dan kad se rodio. Mozda ga opet ne osude, jer nisu svesni svoje nesvesti sta to znaci. Zakon je jedna velika nula.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA