Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno da li je devojčica (11) silovana pre gnusnog ubistva u Grčkoj: Stric sve priznao na saslušanju?

A. R.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema policijskim saznanjima, muškarac je tokom ispitivanja navodno rekao da je želeo da želeo da ima odnos sa devojčicom, ali kada je ona to odbila

  • 1
Vasiliki Nikolopoulou, Kaselakis, ubistvo Grčka Foto: Amber Alert Hellas, Privatna arhiva

Izveštaj veštaka pokazao je da je devojčica Vasilika (11) bila ubodena šrafcigerom u srce i slezinu i da nije bilo tragova seksualnog zlostavljanja.

U spisima koje je podnela policija nalaze se optužbe za ubistvo sa predumišljajem i pokušaj silovanja za koje je osumnjičen devojčicin stric.

Kako prenose grčki mediji, devojčica je neposredno pre ubistva, verovatno tokom pokušaja silovanja, rekla "reći ću roditeljima" nakon čega ju je stric pojurio i, kako je sam priznao, ubio.

Prema policijskim saznanjima, muškarac je tokom ispitivanja navodno rekao da je želeo da želeo da ima odnos sa devojčicom, ali kada je ona to odbila i rekla da će reći roditeljima, on ju je napao i ubio je šrafcigerom.

"Predložio sam joj, ona je odmah to odbila i rekla da će reći roditeljima. Ubio sam je šrafcigerom koji sam imao u kolima", navodno je rekao muškarac.

Grčki portal preneo je nezvanične informacije da je devojčica imala na rukama rane zbog čega se sumnja da je stric pokušao da je siluje ali da se ona branila.

Stric je nakon priznavanja ubistva inspektore odveo do njive na kojoj je ostavio telo male Vasilike.

(Telegraf.rs)

Video: Prijatelj objavio poslednje snimke proslave rođendana nestale Ane Volš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA