Otišao u policiju sa Aninim telom u vozilu: Oko vrata joj bio kaiš, na glavi kesa, nije prihvatio odluku suda?

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prema prvim izveštajima, osumnjičeni je zadavio svoju bivšu partnerku, a onda telo stavio u gepek i predao se policiji

Andrea P. (48) iz Modene uhapšen je zbog ubistva Ane S. (40) nakon što je otišao u policijsku stanicu i predao se, rekavši da je telo žene u kombiju.

Jeziv razvoj događaja odigrao se u ponedeljak uveče, kada je osumnjičeni otišao do komande Karabinjera u Modeni i policajcu na dužnosti rekao da je u kombiju dovezao telo žene.

Ana, 40-godišnja Italijanka ruskog porekla, ležala je mrtva u vozilu. Na glavi joj je bila crna plastična kesa vezana električnom žicom. Kada je kesa uklonjena, ustanovljeno je da joj je kaiš vezan oko vrata.

Iza ovog tragičnog zločina nalazi se priča o borbi za starateljstvo nad decom. Žrtva je, kako je proizašlo iz početnih istraga, pokrenula postupak pred sudskim organom Inzbruka (Austrija) za regulisanje primarnog starateljstva nad dvoje maloletne dece i ostvarivanja prava na posete.

Dana 17. maja 2023. odlučeno je o smeštaju dece u dom majke i o pravu na posetu.

Osumnjičeni se u januaru 2024. godine žalio građanskom sudu u Modeni za razdvajanje sa optužbama protiv žene, osporavajući austrijsku jurisdikciju.

U februaru ove godine, žrtva je podnela još jedan zahtev sudu u Inzbruku da dobije isključivo starateljstvo nad dvoje dece.

Prema prvim izveštajima, osumnjičeni je zadavio svoju bivšu partnerku, a onda telo stavio u gepek i predao se policiji.

Prema pisanju medija, Andrea se vratio da živi sa roditeljima nakon što se rastavio sa ženom.

On i Ana su bili u braku pet godina i dobili dvoje dece. Ana se nakon toga preselila u Austriju sa decom, a pre nego što je ubijena, vratila se u Modenu po decu, koja su bila sa ocem.

Planirala je da se nakon toga sa decom vrati u Inzbruk, ali se to nije desilo.

Dan pre ubistva doneta je odluka suda u Inzbruku kojom je utvrđeno zajedničko starateljstvo nad dvoje dece, ali i da deca ostaju da žive sa majkom. Otac bi imao pravo da ih posećuje, ali s vremena na vreme i na način koji je morao biti dogovoren sa majkom.

Deca će sada ostati bez oba roditelja.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je zgrada u kojoj je Mujaga sekirom ubio suprugu i dvoje dece, a onda se bacio sa nje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA