ZLA SUDBINA SRPSKIH LEPOTICA: Prokletstvo cica sa naslovnica!

Nikada neće biti odgonetnuto da li je CKM-ove "cice sa naslovnice", koje su svoj život izgubile u tragičnim incidentima, pratila zla kob ili je u pitanju puka igra slučaja

  • 22

Starleta iz Srpca Slađana Guduraš koja je poginula u "golfu 5", treća je devojka sa naslovne strane "CKM" koja je tragično izgubila život, pored nje, tu sudbinu dele i Vladislava Červenko (25) i pevačica Ksenija Pajčin, koje su brutalno ubijene.

Slađana Guduraš pronađena je pre nedelju dana mrtva u slupanom “golfu” u kanalu pored puta. Njene fotografije krasile su naslovnicu 122. broja CKM-a, u januaru i februaru ove godine.

Bosanska starleta poginula čim je ušla u Srbiju?

 

Kako pišu "Naše novine", golišave fotografije manekenke Vladislave Červenko, objavljene su u 99. broju CKM-a novembra 2011. godine.

Vladislavu je tačno godinu dana kasnije, u novembru 2012. ubio njen dugogodišnji dečko Darian Musić (26). On je brutalno izubijao do smrti u stanu u novosadskom naselju Liman.

OSUĐEN I ZA MUČENJE MANEKENKE: Monstrum se smejao u lice porodici žrtve!

Pevačica Ksenija Pajčin fotografisala se za 19. broj CKM-a, koji je izašao u martu 2005. godine. Nju je 2005. godine hicem iz pištolja ubio njen tadašnji dečko i srnogorski maneken Filip Kapisoda koji se nakon toga ubio. Spekulisalo se da je motiv ubistva to što je Ksenija htela da ostavi Filipa. Kapisoda je ispalio hitac u njeno čelo, a zatim cev pištolja stavio sebi u usta i povukao obarač.

Prokletstvo, slučajnost ili zla kob CKM-ovih "cica sa naslovnica", kako se zvala rubrika koju su krasile ove devojke, nikada neće biti odgonetnuto.

TUŽNO SEĆANJE: Četvrta godina od smrti Ksenije Pajčin

 

(Telegraf.rs / Naše novine)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X files

    24. decembar 2014 | 07:47

    Uz duzno postovanje porodicama nastradalih,ali mislim da nije u pitanju nikakvo prokletstvo vec poremecen sistem vrednosti u srbiji(i ne samo u Srbiji).Postalo je "normalno" da uzori mladima budu polugole devojke,agresivni muskarci(jer se one tako osecaju "zasticeno"),besna kola,mnogo novca...mladi misle da ne vrede ako nisu deo svega toga,sto je uzasno tuzno,i na sve nacine se bore da dostignu taj nivo.A na tom "putu" su spremni na sve,pa i na rizikovanje svojih zivota samo da bi bili "u fazonu".A opet sve proizilazi iz nemastine koja vlada...mediji su po meni mnogo doprineli svemu,plasirajuci sve to kao normalno.Devojke(a i momci) nemaju postovanja ni zahvalnosti prema svojim roditeljima koji pruzaju koliko mogu,pa pokusavaju "iza zavese" postici ono sto misle da je normalno,a to vodi u jedan mracni svet koji,na zalost,sav taj "trud" "nagradjuje" ovakvim desavanjima....mozda za neke baljezgam u prazno,ali mislim da se treba zapitati u kakvom nam okruzenju deca rastu i kakvi su im uzori.

  • Bahato

    24. decembar 2014 | 08:39

    Pa logicno,kakve su bile i privlacile su paznju sumnjivih muskaraca,jer nijedan momak koji je iole normalan ne bi bio sa njima,sve su to mafijasi,narkomani,bivsi robijasi itd a njima takvi i odgovaraju,da me neko pogresno ne shvati meni je njih zao mlade su bile.

  • Ljubinka sine

    24. decembar 2014 | 09:25

    Nije to prokletstvo,nego njihovo ponasanje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA