MONSTRUM: Krvnički ubio sina od dve godine zato što je plakao! (FOTO)

Nesrećni dečak je u bolnici podlegao povredama koje su mu nanesene, uprkos tvrdnjama njegove majke i očuha da je "dečak pao na betonsku ploču ispred kuće"

  • 21

Semir Velagić (26) iz Gornje Slapnice kod Kaknja ubio je svog dvogodišnjeg pastorka Ajnura Smolu 7. novembra ove godine. Optužnica je potvrđena od strane sudije za prethodni postupak Kantonalnog suda u Zenici, a to znači da će uskoro uskoro početi sudski proces.

Velagić se tereti za krivično delo nasilje u porodici iz člana 222. stav 6. Krivičnog zakona Federacije. U ovom članu navodi se da će se kaznom zatvora od najmanje deset godina ili kaznom dugotrajnog zatvora kazniti onaj ko usmrti člana porodice, kojeg je prethodno zlostavljao.

Detalji ovog stravičnog zločina, koji je šokirao građane BiH, procurili su u javnost tek tri dana posle hapšenja. Nesrećni dečak u bolnici je podlegao povredama koje su mu nanesene, uprkos tvrdnjama Semira i njegove nevenčane supruge, Ajnurove majke Nejre Smolo da je "dečak pao na betonsku ploču ispred kuće".

Lekari su od samog početka sumnjali u karakter povreda i pozvali policiju koja je uhapsila majku i očuha deteta, s tim da je majka brzo puštena dok je Velagiću produžen pritvor.

Pod pritiskom i zbog težine dokaza, rekao je policijskim istražiteljima da je "dečaka bacio u fotelju, jer ga je nerviralo što neprestano plače". Semir Velagić, prema informacijama iz Kaknja, ranije je prijavljivan zbog nasilja u porodici, ali ne prema deci nego prema bivšoj supruzi, od koje se razveo.

(Telegraf.rs/ Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. decembar 2014 | 17:35

    Djubre jedno, ruzno, gadno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • AllBoss

    26. decembar 2014 | 18:27

    Ovo nije covjek vec sejtan u ljudskom obliku

  • Tea

    26. decembar 2014 | 18:11

    Andjele mali nek ti je laka zemlja,pocivaj u miru. A ovom monstrumu i njegovoj majci dozivotna,nemam reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA