TEORIJA ZAVERE: Kineski bloger najavio nestanak malezijskog aviona

Istražitelji su još uvek u lovu na olupine na AirAsia leta, koji je imao 162 putnika kada je nestao tokom leta iz Surabaia do Singapura i smatra se da je avion u moru

  • 0

Misteriozni korisnik kineske društvene mreže Veibo očigledno je predvideo nestanak aviona AirAsia let KZ8501 skoro dve nedelje pre nego što je avion nestao i hitno je upozorio kineske državljane da ne koriste avion u desetinama postova .

- Ne postanite još jedna žrtva MH370 - upozorio je pojedince u 15. decembra post , dodajući da AirAsia je trebalo da bude na meti " moćnih " snaga koje se spominju kao "crne ruke" .

Korisnik je dalje tvrdio da" Crna ruka "  želi da upropasti AirAsia ", drugu po veličini avio-kompaniju u  Maleziji. Malezijski Airlines leta 370 je nestao u martu ove godine , dok MH17 je oboren iznad Ukrajine u julu.

LETELICA JE NA DNU MORA: Uočeni delovi nestalog aviona (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je spasavanje života, poruka Evropi ili SAD  ne uzimajte Airasia (ili ) Malaisia Airlines avion - navodi se u prevedenoj verziji jednog od postova.

Istražitelji su još uvek u lovu na olupine na AirAsia leta, koji je imao 162 putnika kada je nestao tokom leta iz Surabaia do Singapura i smatra se da je avion u moru. Nije bilo kineskih državljanai na letu KZ8501 kada je nestao.

Neidentifikovani objekti otkriveni u Java moru od strane australijske AP - 3C Orion patrole verovatno nije olupina Air Asia aviona koji je nestao.

(Telegraf.rs / Izvor: prisonplanet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA