HIT: Albanke s Kosova dolaze u Beograd da UGRAĐUJU SILIKONE i POVEĆAJU GRUDI!

Albanke sa Kosova okupirale su poslednjih meseci privatne klinike i u njima masovno ugrađuju silikone i rade druge estetske operacije

  • 28

Albanke sa Kosova okupirale su poslednjih meseci privatne klinike i u njima masovno ugrađuju silikone i rade druge estetske operacije, kao što su korekcije grudi, liposukcija, zatezanje lica i kapaka, podizanje zadnjice, operacija nosa i druge.

Kako prenosi Informer, Albanke su vrlo probirljive i traže da ih operišu najbolji estetski hirurzi, a direktorka beogradske Opšte bolnice "Ana Lajf" Ana Miholjčić kaže za ovaj list da pored žena sa Kosova često dolaze i muškarci!

Albanke koje dolaze u Srbiju su veoma zahtevne i ne žele da budu u istim sobama sa pacijentkinjama iz Srbije, već isključivo za sebe traže posebne apartmane, a hrane se u najluksuznijim restoranima.

Prema rečima vlasnika klinika i poznatih beogradskih hirurga, Albanke ne žale novac za svoju lepotu, a u srpskoj prestonici sve što žele mogu da obave jeftinije i bolje nego bilo gde u regionu.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    4. jun 2015 | 08:17

    Cipujte ih odmah.

  • louigi

    4. jun 2015 | 08:54

    U Beograd po grudi a na Kosovo po ostale organe.

  • Cimanje

    4. jun 2015 | 09:21

    I šta je tu HIT? Viđam ih po gradu i slušam kako pričaju na tom njihovom primitivnom i odvratnom jeziku. Šta bi se desilo nekoj Srpkinji da slučajno progovori srpski negde u Prištini?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA