SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

Da li je izvlačenje igre na sreću "Loto" namešteno, pokušao je da objasni bivši predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije, evo šta je rekao

  • 10

Prilikom izvlačenja loto kombinacije u 59. kolu igre na sreću “Loto” dogodila se izuzetno neobična situacija, zbog koje su mnogi pomislili da se radi o nameštaljci. Svoj sud o "nameštaljki", na Fejsbuku izneo je bivši predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije Vladimir Đukanović!

PREVARA UŽIVO? Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

"Pratio sam večerašnje izvlačenje igre na sreću "Loto" i kao neko ko je bio predsednik Skupštine Državne lutrije Srbije pokušaću da dam neki svoj sud.

NAMEŠTALJKA OD 1,6 MILIONA EVRA: A evo kako je i 2012. LOTO optužen za prevaru!

Printskrin: Youtube/Dosadan Dan Printskrin: Youtube/Dosadan Dan

Za početak, odgovorno tvrdim da ne postoji mogućnost nameštanja izvlačenja! Znam da je posle večerašnjeg incidenta jako teško poverovati u to, jer ljudi u Srbiji generalno vole da budu teoretičari zavere, ali moje je da kažem kako jeste.

Ovo što se večeras dogodilo je očiti propust lica koje je direktno bilo na softveru. Da li je propust bio nameran ili je sve plod nenamerne greške, neka utvrdi istraga. Definitivno, ovim je nanet ozbiljan udarac Državnoj lutriji Srbije i igri "Loto", jer teško će neko poverovati da se igra ne namešta.

Foto: Fejsbuk / vladimirdjukanovic Foto: Fejsbuk / vladimirdjukanovic

Inače, da postoji problem sa softverima za "Loto" i "Bingo" to je više nego jasno, jer softvere već deset godina unazad radi i održava krajnje nekredibilna firma "Nirvana" iz Zagreba za koju niko u svetu igara na sreću nije čuo. Moja borba dok sam bio u DLS je bila da softvere radi i održava Vojnotehnički institut i kao plod toga VTI na osnovu odluke Vlade Srbije sa DLS potpisao ugovor o saradnji.

Softveri VTI su u fazi izrade i uveliko se radi na implementaciji istih. Ne bih isključio da nekom taj posao smeta, pa je namerno izveo večeras ovu diverziju, mada ne želim da budem teoretičar zavere. Inače, kompletna bitka raznih kompanija da uđu u DLS svodi se na to da se DLS napravi softverski zavisnom.

Foto: lutrija.rs Foto: lutrija.rs

Prihod od igara suštinski ne zanima velike kompanije, jer ta vrsta prihoda je njima kap u moru. Taj prihod dobro dođe državi, ali softverska zavisnost je ključ svega, jer onaj ko drži softvere, zapravo izvlači najveći kajmak. Otuda je moja borba i bila da to bude VTI kako bi novac ostajao u državi, a ne da se iz države izvlači, kao što nam je to hrvatska firma "Nirvana" godinama radila", napisao je on na svom Fejsbuku.

Podsetimo prvo su izvučena tri broja regularno, a zatim i četvrti broj – 27. Ipak, na ekranu se pojavio broj 21, a zatim i ispravna cifra – 27. Naredni broj koji je izvučen bio je onaj koji je već stajao na ekranu – 21.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RimskiPapa

    30. jul 2015 | 00:19

    Aha krivi su i amerikanci iz NASA i Vatikan i engleska kraljica :D

  • rollf

    29. jul 2015 | 20:48

    ahahaha krivi Hrvati ! ahahaha

  • Hrvat

    28. januar 2016 | 09:38

    Ja sam Hrvat i zahvalan sam DLS-u što je i nama konačno otvorila oči. Zbog ovoga će i naša lutrija propasti i drago mi je zbog toga. Ionako tvrdim godinama da kradu narod. Živimo u kaljuži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA