UŽASNA NESREĆA NA KOSOVU: Mladić izgoreo u požaru u porodičnoj kući!

Kada je policija došla na mesto nesreće odmah po prijemu poziva, pronašli su ugljenisano telo Dušana Lazića (23)

  • 0

U požaru koji je izbio jutros oko 10 sati u selu Radevo nadomak Lipljana, stradao je Dušan Lazić (23).

Šef istražnog odeljenja Kosovske policije u Gračanici Boban Simonović, rekao je da je policijska patrola odmah po prijemu poziva da je u Radevu u porodičnoj kući Lazića požar izašla na teren.

- Tom prilikom je u kući pronađeno ugljenisano telo nastradalog. Slučaj je pod istragom i nema indicija da se radi o krivičnom delu - rekao je Simonović.

Nesrećni roditelji i komšije su na sve načine pokušali da izvuku mladića iz vatrene stihije koja je zahvatila celu kuću, ali nisu uspeli da ga izvuku.

Prema rečima rođake nastradalog mladića Mirjane Lazić, požar je izazvan kvarom električnih instalacija i zastarelihi žica na banderi pored kuće.

- Pokušavali su da ga izvuku i majka i komšije, ali nikako nisu uspeli. Brujalo je na sve strane od struje. Pre petnaest dana desila se eksplozija, nisu imali struje, svi kućni aparati su crkli. I njima i komšiluku. Zvali su nadležne u KEK-u, ali nisu došli da provere - rekla je Mirjana.

Uzrok požara u porodičnoj kući Lazića biće poznat posle završetka istrage.

(S. S.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA