BAKA (80) NOKAUTIRALA FIZIOTERAPEUTA: Posvađali se jer je mislila da će preko reda da pusti drugu ženu!

Posle brojnih uvreda najpre mi je zavalila šamarčinu od koje mi se okrenula glava. Mala je i skromne građe, nikada ne bih verovao da ima toliko jak udarac, izjavio je fizioterapeut M. Ć. (33) koji je dobio batine od bake od 80 godina

  • 11

Fizioterapeut M. Ć. (33) iz Doma zdravlja u Lazarevcu dobio je batine od bakice koja ima 80 godina, a na kraju je morala čak da interveniše i policija.

PREVARANTI HARAJU SRBIJOM: Lažni lekari nude preko telefona vađenje krvi - po stanovima!

Nije novost da su medicinski radnici sve češće na meti napada pacijenata koji čak i kada uspeju da zakažu pregled ili terapiju besno reaguju kada shvate da i dalje moraju da čekaju po više sati u hodniku dok ne budu primljeni.

OVIH 20 MINUTA VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT: Treba samo ovo da uradite!

Baka A. J. (80) tako je pomislila da će fizioterapeut M. Ć. umesto nje preko reda primiti drugu pacijentkinju, pa je odlučila da se verbalno, a potom i fizički obračuna sa njim.

Njih dvoje su se najpre posvađali, a potom ga je prema tvrdnji svedoka muški odalamila po glavi.

- Pokušao sam da joj objasnim da je pacijentkinji koja je uvedena pre nje neophodna hitna intervencija zbog alergije. Nije vredelo ni što sam joj ponudio da joj kupim doručak. Posle brojnih uvreda najpre mi je zavalila šamarčinu od koje mi se okrenula glava. Mala je i skromne građe, nikada ne bih verovao da ima toliko jak udarac - rekao je M. Ć. za beogradske medije.

Uprava Doma zdravlja je ceo slučaj prijavila policiji koja je potom od aktera uzela izjave.

- Još uvek sam u šoku. Žena me je bez razloga udarila u glavu. Ne boli mene šamar već duša zbog njenog nerazumnog postupka - zaključio je M. Ć. kome je od siline udarca ostalo crvenilo po celoj desnoj strani glave.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • diplomirani terapeut

    26. oktobar 2015 | 20:26

    U toku terapije galvanskom strujom pacijentu se javila alergijska reakcija i fizioterapeut je po proceduri bio duzan da obavesti ordinirajuceg lekara o tome, sto je ovaj momak i uradio. Eto objasnjenja za pametnjakovice koji se pitaju "sta ce pacijent sa alergijom kod fizioterapeuta".

  • Marica

    26. oktobar 2015 | 11:14

    To je njegova prica pitajte bakicu nije ga sigurno udarila bez razloga

  • Tasa

    26. oktobar 2015 | 11:01

    Xaxa, bakici ne treba fizioterapeut, u odlicnom je stanju kad moze da opali samar te jacine!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA