"UBIO MI JE OCA, A DOBIO ŠEST MESECI, NEĆE SE NA OVOME ZAVRŠITI": Sin ogorčen posle presude suda

Sin nastradalog tvrdi da nije tačno da je njegov otac preminuo zbg udarca glavom o stub, već da ga je B. M. bokserom udario nekoliko puta u telo, što je, kako kaže, pokazao i obdukcioni nalaz

  • 3

Porodica S. M. (58) za čiju je smrt je njihov komšija B. M. (57) osuđen na šest meseci zatvora, ogorčena je presudom Apelacionog suda, piše Kurir.

UDARIO KOMŠIJU PESNICOM, ON PAO I PREMINUO: Za ovo je dobio 6 MESECI ZATVORA!

B. M. je pravosnažno osuđen jer je 26. februara 2012. godine udario S. M., koji je parkirao kola na travnjak ispod njegovog prozora. S. M. je tom prilikom pao i udario o betonsku kocku na prkingu i od zadobijenih povreda i preminuo.

Sin nastradalog tvrdi da nije tačno da je njegov otac preminuo zbog udarca glavom o stub, već da ga je B. M. bokserom udario nekoliko puta u telo, što je, kako kaže, pokazao i obdukcioni nalaz.

- On je mog oca nekoliko puta udario u stomak i pocepao mu slezinu po celoj dužini, pukla mu je arterija i za oko 10 minuta mog oca je ugušila krv koja se izlila u stomaku - kaže ogorčeni sin stradalog čoveka.

Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image Foto-ilustracija: Profimedia/Caia Image

On je istakao da je od početka suđenja sve vodilo ka tome da osumnjičeni za ubistvo ne bude osuđen.

- Prvi osnovni sud je B. M. oslobodio u dva navrata zbog toga što nisu mogli da nađu odgovarajuću vezu između mog oca i njega. Otišli smo na Apelacioni sud i eto šta smo dobili. Za ubistvo i sve što je nakon toga uradio, B. M. zaslužuje minimum kaznu od tri godine. Ovako će izaći za nekoliko meseci, a moj otac truli u zemlji. Ovo je sramota. Čovek je ubio psa, pa dobio dve godine zatvora. Neće se na ovome završiti  - rekao je ogorčeni čovek.

L. Đ. (80), tetka nastradalog S. M., kojoj je sestrić umro na rukama, bila je šokirama kada je čula na koliko je osuđen osumnjičeni za ubistvo.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Moj sestrić je ubijen, a nikom ništa nažao nije uradio. B. M. ga je pretukao na kućnom pragu i ostavio da umre. On mi je rekao da ga je tukao komšija i sam je zvao policiju i Hitnu pomoć. Kazao je - Tetka, da vidim samo šta mi je, pa da idemo kući da jedemo, mnogo sm gladan. Umro je posle deset minuta - priča ona.

Ona kaže da ju je zvala supruga osuđenog.

- Želela je da im oprostimo. Međutim, mo sestrić mrava nije hteo da zgazi, B. M. ga je ubio bez razloga i ako ga ne stigne kazna na ovom svetu, stići će ga na drugom, a ako ne stigne njega, stići će njegove. Tako je to u životu - dodaje tetka nastradalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA