"DOK JE AUTO LETEO NIZ LITICU U NERETVU, OTVORIO SAM VRATA": Jeziva ispovest jedinog PREŽIVELOG užasne nesreće!

Mediji u Mostaru navode da su stradali bili studenti na univerzitetu u Mostaru koji su bili na putu za Hrvatsku kako bi s porodicama proveli praznike

  • 18

U nesreći koja se desila severno od Mostara od petoro mladih putnika preživeo je samo jedan, koji je sačuvao živu glavu zahvaljujući svojoj brzoj reakciji. Tela dve devojke i jednog mladića izvučena su iz Neretve u subotu uveče, dok se za telom još jednog mladića traga.

UŽAS NA SVETOG NIKOLU: Mladići ostali ZAROBLJENI U AUTU koji je sleteo u reku, na dubini od 13 METARA!

Sve osobe koje su se nalazile u automobilu bile su iz Vinkovca ili iz okoline. Nesreća se dogodila kada je vozilo prednjim delom oko 10 sati uveče udarilo u brdo nedaleko od mesta Bijela, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo u Neretvu.

Mladić (20) koji je preživeo izvukao se samo zbog toga što je brzo reagovao. Naime, on je otvorio vrata automobila i u letu, dok je auto padao u Neretvu, iskočio iz njega.

- Ispričao mi je da je uspeo u vazduhu, dok je automobil padao u vodu, da otvori vrata i iskoči iz vozila. Upao je u vodu i isplivao. To je sve što znam. Njegovi su odmah otišli po njega – rekao je rođak preživelog S.B.

Foto: Panoramio/Sápi Gyula Foto: Panoramio/Sápi Gyula

Mediji u Mostaru navode da su stradali bili studenti na univerzitetu u Mostaru koji su bili na putu za Hrvatsku kako bi s porodicama proveli praznike.

Porodice poginulih studenata još nisu dobile potvrdu da su im deca poginula na povratku kući iz Mostara.

Otac i brat T.V. (20) iz Trnave nedaleko od Đakova već su oko podneva krenuli prema mestu na kom se dogodila strašna nesreća, a ostali ukućani nisu bili raspoloženi za razgovor s predstavnicima medija.

Očuh D.R. (20) iz Đakova N.U. rekao je da oni još uvek ne žele da veruju da je D. R. poginuo „iako se 90 posto informacija poklapa.“

- Čuli smo se u petak uveče i rekao nam je da kreću u subotu oko 9 sati, ali nije nam rekao s kim tačno ide. Samo je rekao da se vraća s prijateljima, a što je najgore ovo mu je bilo prvi put da se iz Mostara vraćao automobilom. Nemamo nikakvu konkretnu ni službenu informaciju. Policija nas još nije kontaktirala – rekao je on.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA