JEZIV STRAH OD SILOVATELJA U ZEMUN POLJU! Manijak prati devojke, napada ih s leđa, TUČE i SILUJE. Ovde je poslednji put viđen

Beograđanka stara 27 godina prestravljenim glasom pozvala je policiju pre tri večeri i prijavila da je upravo silovana u blizini autoputa za Novi Sad, a manijak ju je napao s leđa, oborio na zemlju i silovao na sporednom zemljanom putu 21. decembra uveče

  • 11

PANIKA - SILOVATELJ HARA OKO AUTOPUTA! Beograđanka stara 27 godina prestravljenim glasom pozvala je policiju pre tri večeri i prijavila da je upravo silovana u blizini autoputa za Novi Sad u beogradskom naselju Zemun Polje.

HOROR U ZEMUN POLJU: Napao devojku s leđa, odvukao na zemljani put, pa je SILOVAO!

Kako prenosi "Alo" manijak ju je napao s leđa, oborio na zemlju i silovao na sporednom zemljanom putu 21. decembra uveče, a policija i dalje traga za njim!

- Devojka se vraćala sa posla uobičajenom prečicom. Iznenada je čula da je neko gotovo trčeći sustiže na tom zemljanom putiću. On ju je napao s leđa i oborio na zemlju, naređujući joj da se odmah skine kako bi imao seks sa njom. Preplašena žena ga je prvo molila da je pusti, a zatim je pokušala puzeći da pobegne - navodi izvor ovog lista iz istrage.

Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu Foto-ilustracija: Profimedia/Bod zlomu

Sagovornik kaže da je nesrećnu ženu silovatelj ponovo ščepao s leđa, zatim joj svukao pantalone i donji veš i onda je silovao.

- Čvrsto ju je stezao kako ne bi pobegla, ali čim je u jednom trenutku popustio, ona je uspela da se otrgne od njega. Trčala je ka ulici Elija Fincija i prestravljena telefonom pozvala policiju - kaže on.

Prema opisu koji je dala nesrećna devojka, silovatelj je star oko 30 godina, tamnije je puti i nižeg je rasta.

Više tužilaštvo je dalo odobrenje da se uradi uviđaj kako bi se sakupili eventualni materijalni tragovi koji bi pomogli u otkrivanju silovatelja.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne-ko

    24. decembar 2015 | 09:18

    Svaka devojka neka stavi suzavac u dzep, bolje da bude i uhapsena zbog toga (posto je zakon takav-kretenski) ali,makar nece biti silovana.!!!!!!!!!

  • Srbin

    24. decembar 2015 | 08:52

    Sterilizacija i ozbiljan zatvor, a ne dobije godinu dana i posle nastavi po starom.

  • Pedja doktor

    24. decembar 2015 | 08:12

    Штроји

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA